Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Hotelurile din copaci, ultimul trend in turismul de lux

Daca te atrage ineditul, programeaza-ti urmatoarea vacanta la inaltime si liniste, in desisul copacilor. Vei fi surprins sa afli ca nu putine sunt locurile in care poti gasi adevarate hoteluri “cocotate”, unde poti experimenta senzatii rare. In plus, acest segment se pare ca este ultimul trend in turismul de lux. 
Potrivit Wall Street Journal, camerele in astfel de hoteluri costa de la 50, la 600 de dolari pe noapte, insa in unele locatii poti plati chiar si 900 de dolari pentru o noapte. Sunt raspandite peste tot, din SUA, pana in Noua Zeelanda. Dintre acestea, BusinessInsider le-a selectat pe cele mai remarcabile.
Un exemplu este complexul Tsala Tree Top Lounge din Africa de Sud, care dispune de apartamente si vile construite din lemn, piatra si sticla, unde camerele se claseaza in jurul a 400 de dolari pe noapte.
Complexul brazilian care poarta denumirea de Ariau Amazon Towers este cel mai mare din lume pe acest segment. Pachetele de servicii includ aici un adevarat program de activitati.

Lasati un raspuns