Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Timp de 8 luni, O echipă de jurnalişti români va experimenta viaţa în Asia

Bucureşti, 16 august 2012- Vola.ro, cea mai mare agenţie online de turism din România, va “însoţi” o echipă de jurnalişti români care, timp de 8 luni, va experimenta viaţa în Asia de Sud- Est, încercând să se integreze între localnicii din Malaezia, Singapore, Indonezia, Thailanda, Cambodgia şi Vietnam. “<<Be a local în Asia (Fii un localnic în Asia) este o campanie prin care echipa românească va descoperi şi va prezenta cititorilor de acasă atât latura exotică a acestor destinaţii de vacanţă (plaje, temple, muzee, restaurante şi multe altele), cât şi aspectele practice ale experienţei de turist, ale vieţii de localnic sau expat în ţările respective. Vola.ro este partener în acest proiect unic și interactiv, în care experienţele jurnaliştilor vor fi redate live pe pagina noastră de facebook”, a arătat Daniel Truică, Managing Partner Vola.ro.
Echipa de jurnalişti români este formată din Ioana Budeanu, Travel Writer şi Vlad Semen, fotograf, care realizează “I’s Blog”, revista de travel & lifestyle care a avut la origine blogul cu acelaşi nume. “Puţini călători scriu despre realitatea de zi-cu-zi din ţările asiatice; există destul de puţine informaţii despre vize, transport, închirieri de apartamente sau cum să supravieţuieşti în Asia. În aventura noastră asiatică vom căuta “insula-paradis”, vom locui atât în sate, cât şi în oraşe elegante, vom vizita temple, jungle, casele oamenilor şi vom merge la petreceri… Vom încerca, pe cât posibil, să ne <<dizolvăm>> în peisaj, astfel încât să surprindem câte ceva din viaţa unor popoare şi să ilustram- cât mai bine pentru cei de acasă- frumuseţile şi caracteristicile unei regiuni incitante”, a precizat Ioana Budeanu.
Jurnaliştii au plecat din România în această lună şi se vor întoarce acasă în martie 2013, având traseul de bază Bucureşti- Doha- Kuala Lumpur- Melaka, Malaysia- Singapore– Bali, Indonezia- Langkawi, Malaezia- Phuket, Thailanda- Ko Samui, Ko Phangan, Thailanda- Bangkok, Thailanda- Phnom Penh, Cambodgia- Ho Chi Minh City, Vietnam- Kuala Lumpur – Doha – Bucureşti, transportul fiind asigurat cu sprijinul Qatar Airways.
Materialele realizate de Ioana Budeanu şi Vlad Semen vor acoperi rubrici de genul: “How to… “(despre vize, închirieri, transport, preţuri etc), lifestyle (restaurante, mâncăruri specifice, hoteluri, Full Moon Party, baruri Kuala Lumpur/Bangkok, băuturi si petreceri), plaje (cele mai frumoase din lume), cultură şi tradiţii, oameni şi poveştile lor, “Be a local în Asia (cum se descurcă echipa pe cont propriu în Asia – întâmplări de zi cu zi) şi…” insula-paradis” (în căutarea insulei “secrete”).
“Be a local în Asia” este un proiect care va fi prezentat în revista “I’s Blog”, live pe pagina de Facebook Vola.ro, precum şi pe paginile de Facebook I’s Blog, Ioana Budeanu, Qatar Airways şi pe Twitter, Google+, Pinterest.

*****
Despre Vola.ro

Vola.ro este cea mai mare agenție online de turism din România, având o dinamică explozivă. Vola.ro deservește persoane fizice sau companii cu servicii complete de turism: bilete de avion de linie și low-cost, rezervări hoteluri, pachete de vacanță, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.
În anul 2011, Vola.ro a devenit prima companie românească care a câștigat locul 1 în topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, o prestigioasă competiție de business care desemnează cele mai dinamice companii de tehnologie din Europa Centrală, care au obținut cele mai mari creșteri ale cifrei de afaceri în ultimii 5 ani.
Mai multe informații pe www.vola.ro.
Despre I’s Blog
I’s Blog este o revistă de travel & lifestyle, care îşi propune să transmită realităţile lumii în care trăim, dar şi călătorii de suflet, gastronomie internaţională, gossip, interviuri şi recenzii de cărţi. Statistici I’s Blog: peste 9.000 de vizitatori unici/lună şi 20.000 pagini vizionate/lună. I’s Blog a câştigat locul 5 la categoria jurizată “blog de jurnalist”, în cadrul RoBlogFest 2012.
Despre Qatar Airways
Qatar Airways este o companie aeriană de 5 stele, care îţi garantează zboruri de lux la un preţ imbatabil.

Lasati un raspuns