Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Dovezile vizitei extraterestre. Mărturisirile unui agent CIA

De-a lungul timpului, după mult mediatizatul incident de la Roswell, au circulat foarte multe teorii, toate legate de prăbuşirea unei nave extraterestre.

Chase Brandon se numără însă printre puţinele persoane care au câştigat încrederea opiniei publice privind această teorie, deoarece a fost agent CIA peste 30 de ani. Conform Daily Mail, Chase este cel care declară cel mai vehement că obiectul prăbuşit la Roswell în 1947 nu fost un balon meteorologic, aşa cum au susţinut oficialii, ci “un obiect care nu provenea de pe această planetă”.

Păstrate într-o cutie

Agentul susţine că a văzut cu ochii lui dovezile “vizitei extraterestre la sediul CIA din Langley”. La scurt timp după incident, autorităţile militare au dat presei un comunicat oficial în care precizau că “discul zburător observat de martori este de fapt un balon meteorologic”. Brandon contrazice declaraţia oficială şi spune că dovezile văzute de el sunt păstrate într-o cutie, în sediul CIA! El nu vrea să spună exact ce conţine această cutie, adăugând doar că erau poze şi “material scris”, însă aceste detalii l-au convins că la Roswell s-a prăbuşit o navă extraterestră.

Ipoteza lui pare să fie susţinută şi de documentele publicate online de FBI, pe site-ul The Vault. În aceste arhive, un agent FBI vorbea despre “trei aşa-numite farfurii zburătoare descoperite în New Mexico”. Ele aveau forme circulare şi un diametru de peste 15 metri. În fiecare “navă” au fost descoperite trei cadavre cu formă umană, care aveau o înălţime de numai 90 de cm.

“Cadavrele erau îmbrăcate în haine metalice, cu o textură foarte fină. Fiecare trup era bandajat într-un mod similar costumelor folosite de piloţii care zboară cu viteze foarte mari”, declară agentul FBI, Guy Hottel.

Pe tărâm britanic

Daily Mail îl aminteşte şi pe sergentul britanic Roland Hughes, care a declarat că a văzut un obiect metalic argintiu, strălucitor, în formă de disc, cu un diametru de aproximativ 30 de metri, în 1952, în timpul unei misiuni de antrenament desfăşurate deasupra Germaniei de Vest. Radarul a confirmat că respectiva structură călătorea cu o viteză incredibilă, care nu putea fi atinsă de niciun aparat de zbor existent în momentul respectiv.

Aceasta întâmplare a apărut în atenţia publică pentru prima dată prin intermediul unor documente date publicităţii la Universitatea Cambridge. Sergentul se întorcea spre bază în momentul în care a vazut obiectul metalic. Acesta a zburat în apropierea lui, apoi a dispărut cu o viteză ameţitoare. Hughes i-a povestit cele întâmplate ministrului Aviaţiei din acea vreme, Duncan Sandys. I-a spus că a văzut OZN-ul cu o claritate uimitoare, dar prima întrebare a ministrului a fost câte beri a băut cu o noapte înainte!

Totuşi, la final, oficialul a fost atât de impresionat de povestea tânărului de 23 de ani încât le-a spus consilierilor că are impresia că acestaă întâmplare este adevărată.

Lasati un raspuns