Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Numerologie: compatibilitate sentimentala in functie de Cifra Destinului

Cel mai important numar care ne influenteaza viata sentimentala si modul de a privi o relatie este Cifra Destinului. Ea ne poate spune ce cautam cu adevarat in viata de cuplu si cu cine suntem compatibili.

Cel mai puternic numar din diagrama numerologica este Cifra Destinului care se calculeaza prin insumarea cifrelor care formeaza data noastra de nastere si apoi reducerea lor la o singura cifra.

Astfel, daca esti nascuta, de exemplu, pe data de 18 octombrie (luna a zecea) 1970 vei calcula in felul urmator: 1 + 8 + 1 + 0 + 1 + 9 + 7 + 0 = 27; 2 + 7 = 9 (Cifra Destinului).

Image © Sxc.hu

 

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 1

Daca esti influentata de Cifra Destinului 1, cei mai compatibili cu tine sunt partenerii 3 si 5, persoane ce pot sa iti inteleaga perfect atitudinea in fata vietii, sa se muleze pe caracterul tau si sa aduca un plus de energie in relatie. Iubitorul 6 poate fi si el un partener de nadejde, el fiind persoana ce se intelege armonios cu orice numar. O relatie cu cineva influentat de Cifra Destinului 1 va fi extrem de pasionala, insa de scurta durata.

 

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 2

Fiind influentata puternic de Cifra Destinului 2, vei avea o relatie armonioasa cu vizionarul 8 si iubitorul 9. Numarul 4 poate parea, la inceput, o alegere buna, insa in timp te va plictisi, la fel cum o va face si introvertitul 7. Daca iti doresti o relatie plina de aventura, pasionala si iesita din comun, cifra 5 este cea care ti-o poate oferi. Nu te astepta totusi la responsabilitate din partea celui influentat de ea.

 

compatibilitate in functie de cifra destinuluiDestin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 3

Pentru tine, cele mai benefice relatii din trecut au fost cu siguranta alaturi de cifra 5 ori 7. Cel influentat de numaul 5 iti hraneste nevoia de aventura si imprevizibil, in timp ce 7 iti ofera o relatie profunda si spirituala, aproape mistica. Pe de alta parte, trebuie sa eviti pe cat posibil sa te legi de cifra 4 chiar daca cel influentat de ea este partenerul perfect. Pur si simplu nu se va crea armonie intre voi. Desi se intelege perfect cu toate numerele, cifra 6 nu este compatibila aproape deloc cu tine.

 

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 4

compatibilitate in functie de cifra destinuluiFiind sub influenta Cifrei Destinului 4, ai nevoie de o relatie stabila, in care legatura cu partenerul sa fie extrem de puternica. Tocmai de aceea este bine sa il eviti pe jucausul 3 si sa il cauti pe 1, o persoana determinata care ti se potriveste manusa. La fel, cand 4 si 6 isi intemeiaza o familie, aceasta va fi cu siguranta numeroasa si plina de viata. Cea mai echilibrata relatie o vei avea alaturi de cineva influentat de cifra 7.

Image © Shutterstock – 9062956

 

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 5

Daca esti influentata de Cifra Destinului 5, te intelegi bine cu mai multe tipuri de personalitati. Curajosul 1, optimistul 3 sau protectorul 6 pot fi alegeri excelente si armonioase, la fel ca si ganditorul 7. Totusi, desi in numerologie cei influentati de acelasi numar nu se inteleg foarte bine, tu esti o exceptie! Legatura dintre tine si un alt 5 va fi pasionala, aventuroasa si independenta, transformandu-se usor intr-o relatie de invidiat!

 

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 6

Pentru ca din punct de vedere numerologic destinul tau este influentat de cifra 6, poti avea o relatie armonioasa alaturi de orice tip de personalitate. Totusi, acest lucru nu inseamna ca te vei intelege cu toata lumea la fel, anumite numere fiind mai benefice pentru viata ta sentimentala decat altele. Gentilul 2 este capul listei urmat de simpaticul 9, puternicul 8 si ambitiosul 1. Cifra 3 este cea mai putin ideala pereche pentru tine.

 

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 7

compatibilitate in functie de cifra destinuluiPersoanele influentate de Cifra Destinului 7 au o viata sentimentala zbuciumata si se aseaza la casa lor foarte tarziu. Daca faci parte din aceasta categorie te potrivesti cel mai bine cu zambaretul si creativul 3, insa si cu inteligentul 5 tocmai fiindca acest tip de oameni te ajuta sa evoluezi, sa iti depasesti limitele in moduri la care nu te-ai fi asteptat. La capatul opus se situeaza cifra 2 (care ti se pare o persoana superficiala) si 1 (ce este prea dominanta pentru stilul tau de viata).

 

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 8

Ca si persoana influentata de cifra 8, iubitorul 2 si protectorul 6 sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face in materie de viata sentimentala, in timp ce agresivul si independentul 1 nu va putea sa se inteleaga bine cu tine niciodata intr-o relatie de iubire. La fel, alegeri bune nu sunt nici independentul 5 sau creativul, insa iresponsabilul 3, tu dorindu-ti un partener pe care poti sa il ghidezi (in anumite limite).

 

Destin sentimental pentru femeia cu Cifra Destinului 9

Daca ai ca Cifra a Destinului numarul 9 nu esti o persoana foarte deschisa in materie de iubire. Esti un prieten loial si iubitor, insa nu iti place ca cei apropiati sa iti cunoasca temerile sau cele mai ascunse secrete. Te intelegi bine cu intuitivul 2 si protectorul 6, acestea fiind persoane cu care ai foarte multe lucruri in comun. Evita pe cat posibil pe cei influentati de cifra 5 sau 7. Fata de 1 vei simti o atractie puternica, insa o relatie intre voi doi nu va functiona pe termen lung.

Lasati un raspuns