Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Anul Credinței pe internet

anulcredinteilogoCalendarul evenimentelor la care va participa Papa Benedict al XVI-lea de-a lungul Anului Credinței, articole și știri despre Anul Credinței, precum și diferite resurse (logo-ul și icoana Anului Credinței, documente etc) sunt disponibile acum și pe internet în limba română pe site-ul special dedicat Anului Credinței, anul-credintei.catholica.ro. Luni, 3 septembrie, a fost lansată și pagina de Facebook pentru Anul Credinței. Ambele inițiative web sunt administrate de Catholica.ro. 

„Cred că nu este întâmplător că, iată, primele două inițiative ale Bisericii noastre locale dedicate Anului Credinței sunt pe internet, care este un spațiu de întâlnire, de cunoaștere, de informare, de reflecție, un spațiu în care nu puțini caută răspunsuri la întrebări legate de credință. Sper ca atât site-ul cât și pagina de Facebook dedicate Anului Credinței să devină puncte de referință, ba chiar porți ale credinței pentru cât mai mulți oameni”, a declarat ÎPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București, responsabil pentru comunicații sociale în cadrul Conferinței Episcopale Române.

Anul Credinței, convocat de către Papa Benedict al XVI-lea prin Scrisoarea Apostolică Porta fidei (Poarta credinței) va începe în curând, la 11 octombrie, și se va încheia la 24 noiembrie 2013.

Lasati un raspuns