Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Se deschide primul Colegiu National Ortodox in Cluj-Napoca

În contextul în care spectrul descurajant al unei lumi tot mai indiferente la dimensiunea spirituală a vietii si la formarea sufletească a tinerilor se face simtit si în spatiul public românesc, Arhiepiscopia Clujului îsi propune să ofere o alternativă educatională si formativă adresată copiilor din ciclul primar prin deschiderea, în colaborare cu Seminarul Teologic clujean, a primului Colegiu National Ortodox din Cluj-Napoca anunta Prompt Media. 
Festivitatea oficială de inaugurare a Colegiului si deschiderea noului an scolar va avea loc sâmbătă, 15 septembrie 2012, de la orele 10.00, când arhiepiscopul Andrei va oficia slujba de Te-Deum în prezenta reprezentantilor autoritătilor locale si a corpului profesoral, a părintilor si a elevilor care vor învăta în această scoală, potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Clujului.
Începând din anul scolar 2012-2013, în cadrul Colegiului Ortodox din Cluj-Napoca vor functiona patru clase de ciclu primar: două clase pregătitoare si două clase I, într-un corp de clădire situat pe Str. Avram Iancu nr. 6, cu cele mai bune conditii de învătat, un spatiu generos de recreere si cu teren de sport, având toate standardelele impuse de un învătământ de calitate.
Şcoala le va oferi elevilor un mediu sigur si favorabil învătării, bazat pe valorile moralei crestine, va asigura un corp profesoral foarte bine pregătit profesional, cursuri optionale de limba germană si engleză, si va asigura, optional, programul „After school”, care va include pe lângă pregătirea temelor pentru a doua zi si diverse cercuri tematice: pictură, muzică, dansuri, balet, teatru etc.

Lasati un raspuns