Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Provocarea saptamanii: Cetati medievale din Romania

Provocarea saptamanii: Cetati medievale din RomaniaCetati medievale, biserici fortificate sau doar ruine ale unor locuri cu adevarat marete odinioara gasim in toata tara. Sighisoara, Sibiu, Biertan, Rasnov, sunt doar cateva exemple.

“Castelul Bran. Il stim,este incarcat de istorie, partial contrafacuta dar care aduce turisti. Plecand catre Sirnea – minunata zona – in fata apare majestuos Castelul Bran. Inconjurat de padure, cu priveliste minunata asupra dealurilor si vaii Moeciului” ne-a scris Valentina Tobi, alaturi de fotografia pe care ne-a trimis-o.

Ne indreptam cu pasi rapizi catre urmatoarea provocare. Tema este “La drum pe bicicleta“. Nu degeaba atatia au fost, de-a lungul anilor, si inca sunt fascinati de cadrul cu doua roti. Amsterdamul nu ar fi acelasi fara biciclete la orice pas, domnisoarele parca sunt mai cochete pe biciclete cu cosuri inflorate iar padurile se vad altfel de la inaltimea ghidonului unei biciclete de munte. Va provocam sa redescoperim, cu aparatul foto in mana, lumea miscarii departe de mijloacele poluante.

Pentru aceasta provocare, La drum pe bicicleta“, va asteptam fotografiile pana miercuri, 26 septembrie, inclusiv.

Nota redactiei:

In fiecare joi va propunem o tema si aveti la dispozitie o saptamana sa surprindeti imaginile dorite, sau sa cautati prin arhive, si sa ni le trimiteti. O selectie formata din cele mai frumoase si captivante fotografii va fi publicata joia urmatoare, moment in care lansam o noua tema. Criterile de selectare sunt: respectarea temei, a dimensiunii, claritatea, incadrarea si, cel mai important, valoarea artistica a imaginii. Data imprimata pe fotografie reprezinta un handicap. Acceptam maxim 5 fotografii/tema din partea fiecarui participant.

Trimiteti-ne imaginile dvs. pe adresa redactiei smartwoman[at]hotnews[dot]ro sau prin intermediul formularului de pe site (din colt sus dreapta). Va rugam sa mentionati numele locului in care a fost facuta fotografia (oras/zona si tara). Imaginile trebuie sa aiba o dimensiune de minim 700 pixeli lungime. Fotografiile primite nu vor fi folosite in alt scop. Datele dvs. raman strict confidentiale, asa ca va rugam sa ne mentionati cu ce nume doriti sa va semnam, inclusiv atunci cand incarcati fotografia prin intermediul formularului de pe site!

Galerie imagini

 

Lasati un raspuns