Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ion şi Ionuţ au cântat şi ei în corul bisericii de Ziua a Şaptea! Mama lui Ion Dolănescu e adventistă de 60 de ani

mama lui Ion Dolănescu adventistă 60 de aniLa împlinirea celor o sută de ani de viaţă, mama lui Ion Dolănescu a fost sărbătorită de comunitatea adventistă din care face parte din 1952.

“Mamaia Didina”, mama regretatului Ion Dolănescu, a fost sărbătorită la Perşinari, Dâmboviţa, cu ocazia împlinirii a o sută de ani. La ceremonie a fost prezent şi Ionuţ, nepotul ei, precum şi un grup mare de membri ai bisericii adventiste.

“Deşi nu a împărtăşit aceeaşi convingere religioasă cu mama sa, dânsul fiind ortodox până la sfârşitul vieţii, Ion Dolanescu a apreciat şi respectat foarte mult Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea. De altfel, este mai puţin ştiut însă atunci când era tânăr, nu doar Ionuţ ci şi Ion Dolănescu a frecventat Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea şi a cântat în corul acesteia“, ne-a spus pastorul Tiberiu Georgescu, care a fost bucuros să îl vadă pe Ionuţ cântând de ziua bunicii o melodie religioasă.

Gherghina Dolănescu este adventistă de 60 de ani iar cele trei fiice ale sale sunt de asemenea membre ale acestei biserici.

Bătrâna de 100 de ani citeşte cartea religioasă fără ochelari

“De-a lungul timpului, mamaia Didina a cântat în corul bisericii, a participat la programele religioase, s-a implicat … Sigur, datorită vârstei, în ultimii ani a frecventat biserica mai rar, însă a fost vizitată în mod frecvent de credincioşii bisericii de mine personal sau de pastorii care au mai fost înaintea mea. Desigur, din când în când participă la evenimentele importante şi aşa cum a spus de altfel şi ea, citeşte zilnic (fără ochelari) din Sfintele Scripturi. De altfel, aceasta a fost şi cartea pe care a învăţat să citească“, mai spune pastorul.

Lasati un raspuns