Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

VIDEO: Oana Zăvoranu a apelat la vrăjitoare din nou! Află cui i-a mai făcut farmece!

Oana Zavoranu este din nou in vizorul vrajitoarelor. Mama Vanesei, vrajitoarea inchisa dupa ce a fost acuzata ca a escrocat-o si santajat-o pe Oana Zavoranu, o acuza pe vedeta ca ar fi comandat vraji ca sa o desparta pe Adriana Bahmuteanu de sotul ei. “Oana s-a rugat de mine sa o despart pe Bahmu. Erau prietene, dar cand Bahmu i-a urat casa de piatra lui Pepe, Oana si-a scos ghiarele”, a povestit mama vrajitoarei Vanesa.

Marioara Zavoranu a sarit sa-si apere fiica si spune ca este o inventie a vrajitoarelor dupa ce au fost aruncate in inchisoare. ”Mi se pare oribil, penibil, mi se face sila, mi se faca scarba! Cine poata sa creada asa ceva? Maine pot spune ca Oana a omorat pe cineva! Nu stiu de ce toata lumea vrea s-o vada pe Oana intr-o lumina defavorabila”, a replicat Marioara Zavoranu.

“Mama Vanesei minte! Infractorii astia cred ca ti-e frica daca ii ignori! Maine la prima ora aceasta analfabeta va fi chemata in instanta! Oamenii isi pot da seama ca asta minte si cand respira! Am mesaje prin care pot demonstra ca Vanesa se roaga de mine sa-mi faca cunostinta cu mama ei”, a comentat Oana.

In replica, Adriana Bahmuteanu s-a declarat neafectata de acest subiect: “Nu ma afecteaza lucrurile astea, nu cred in ele. Sunt o femeie credincioasa si cred ca Dumnezeu ma iubeste!”

 

Lasati un raspuns