Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Spovedania lui Becali înaintea lui Săvulescu! “Eu nu cred că băiatul ală este homosexual şi am greşit faţă de el. Am făcut un păcat!”

VIDEO DUMNEZEIESC Spovedania Becali Săvulescu băiatul ală este homosexual greşit faţă făcut păcat!"

În urma scandalului declanşat între Gigi Becali şi Dragoş Săvulescu, finanţatorul Stelei a venit joi cu o declaraţie şoc. El s-a spovedit joi în faţa Palatului său şi a spus că vrea să îndrepte răul făcut faţă de Săvulescu. Becali ne-a explicat că a făcut un păcat spunând despre Săvulescu că este homesexual.

“Eu aş vrea să spun că m-a impresionat, nu că ce spunea el de corecţii (…). Eu nu cred că baiatul ală este homosexual şi am greşit faţă de el şi am făcut un păcat. Am vorbit cu el şi am să încerc să o repar cât pot şi ori de câte ori o să am ocazia am să spun că am greşit faţă de el, pentru că el băiatul ală nu este homosexual, alea erau vorbe scoase aiurea, le auzisem pe la alţi oameni”,a declarat Gigi Becali într-un interviu exclusiv acordat reporterilor CANCAN.RO.

Dragoş Săvulescu l-a dat în judecată pe finanţatorul Stelei, pentru că acesta din urmă l-a făcut homosexual şi a afirmat că soţia l-a prins în pat cu un alt bărbat. La emisiunea Cancan TV, difuzată de luni până joi, de la ora 22, la Acasă TV, acţionarul de la Dinamo a spus că vrea să-i aplice o corecţie lui Gigi Becali. De altfel, procesul intentat de Săvulescu s-a încheiat, instanţa stabilind că finanţatorul Stelei nu l-a calomniat pe acţionarul de la Dinamo.

Lasati un raspuns