Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mitea a ajuns la Biserică de dorul lui Tonciu! Uite ce declară mama fotbalistului despre relaţia celor doi

Mitea a ajuns la Biserică de dorul lui Tonciu! Uite ce declara mama fotbalistului despre relatia celor doiAndreea Tonciu şi mama ei, Maria, au venit împreună la emisiunea Cancan Tv pentru a vorbi despre despărţirea dintre Andreea şi Nicolae Mitea.

Maria Tonciu a povestit că nu s-a băgat niciodată între fiica ei şi Nicolae Mitea deşi consideră că nu ar avea un viitor împreună.

“Problema lor este că sunt amândoi la fel şi le place să se răsfeţe unul pe altul”, a declarat Maria Tonciu.

“Eu sunt de părere că ei vor avea probleme dacă nu se schimbă. Andreea trebuie să fie mai înţelegătoare şi Nicolae trebuie să fie mai realist”, a declarat Maria Tonciu a emisiunea Cancan Tv, de la Acasa Tv, difuzata de luni pana joi, la ora 22.

 

Nicolae Mitea şi mama lui, Ioana, au intrat în direct la emisiunea Cancan Tv şi şi-au spus opinia. Fotbalistul a recunoscut că se simte rău fără Andreea lângă el şi a dat de înţeles că ar căuta o reconciliere.

“Atâta timp cât iubesc o femeie, nu îmi stă în caracter să vorbesc despre ea. Am fost la biserică şi m-am rugat pentru noi doi,” a declarate Mitea.

“Sincer în primul rând am fost la biserică pentru a fi eu mai liniştit. Având în vedere că ne-am certat şi nu ne-am văzut de 10 zile, am fost la biserică”, a mai spus Mitea.

“Nu am avut nicio problemă cu Andreea. Maria ştie destul de bine acest lucru. Mai discutam despre cei doi, dar nu despre relaţia lor”, a declarat mama lui Nicolae Mitea.

“Îmi doresc din tot sufletul ca Andreea să fie nora mea. Acum totul depinde de ea”, a completat Ioana Mitea.

“Nu vreau să se ajungă de la o farfurie de ciorbă la aşa ceva. Nu s-a făcut nimic intenţionat”, a spus Nicolae Mitea.

“Eu am simţit că sunt a nimănui în casa lui Nicky. Întotdeauna am mers pe premiza ca atunci când am un iubit să locuiesc numai cu el. Îmi place să locuiesc doar eu cu el. Nu vreau să fie nici mama mea nici a lui. Timp de patru ani de zile, când m-am certat cu el, afla toată familia”, a spus Andreea.

“N-au fost niciodată certuri mari”, a completat Mitea.

 

Lasati un raspuns