Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Comunicat de presă : Dumnezeu se află în toate, chiar şi în iPhone-ul tău

Aplicaţia pentru iPhone si iPad “Mănăstirea Curtea de Argeş” oferă credincioşilor posibilitatea de a purta cu ei, oriunde s-ar afla, rugăciunile de suflet. Lansarea acestei aplicaţii va avea loc joi, 11 octombrie, ora 15.00 în Sala Meşterului Manole de la Mănăstirea Curtea de Argeş când va fi organizată şi o conferinţă de presă. Modul de trai modern este mai alert, avem mai multe responsabilităţi şi mai puţin timp liber, de aceea mulţi dintre noi mergem din ce în ce mai rar la biserică pentru a ne ruga. Credinţa noastră nu trebuie să pălească în absenţa unui cadru religios. Important este să ne îndreptăm gândurile către divinitate şi să ne rugăm, oriunde ne-am afla.

 

Tehnologia ar putea fi de un real ajutor în acest sens. Cu aplicaţia gratuită “Mănăstirea Curtea de Argeş”, nu vei mai uita să-ţi spui rugăciunile. Aplicaţia include o colecţie numeroasă de rugăciuni şi acatiste dar şi un planificator cu alarmă, care îţi aminteşte ce rugăciune ţi-ai propus să spui, la ora şi data setată de tine.

 

Pe lângă toate acestea, vei avea acces la cele mai noi ştiri ale Arhiepiscopiei Argeşului (hramuri, pelerinaje, acţiuni ale Bisericii Ortodoxe, întâlniri şi vizite ale înalţilor prelaţi, evenimente de caritate organizate de instituţiile Bisericii, regulamente noi dar şi colaborări cu alte rituri).

 

“Mănăstirea Curtea de Argeş” din iPhonul tău te va purta în altă lume deoarece aplicaţia conţine fotografii dar şi un ghid turistic al acestui simbol architectonic construit de Neagoe Basarab la începutul secolului al XVI-lea. Te vei putea refugia, chiar dacă doar cu gândul, într-un loc plin de sfinţenie şi de istorie în care te vei putea regăsi pe tine însuţi şi poate chiar pe Dumnezeu.

 

 

 Mai multe detalii :

Arhidiacon Caliopie Ichim

Consilier Economic si Constructii

Arhiepiscopia Argesului si Muscelului

Telefon: 0744 818 225

Lasati un raspuns