Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Astroportret: Cea mai pasionala si misterioasa femeie a zodiacului!

femeia ScorpionPasionala, intuitiva, ambitioasa, misterioasa, aceasta femeie este cu adevarat o diva a Zodiacului! Putem recunoaste imediat femeia Scorpion dupa calitatile sale unice!

Femeia Scorpion este insasi loialitatea.

Probabil cea mai importanta calitate pe care o detine femeia Scorpion este loialitatea sa fata de persoanele apropiate. Fie ca este vorba de prietenii dragi sau de persoana iubita, nativa din Scorpion stie exact ca fara loialitate, relatia cu acestia nu poate fi protejata. Loialitatea ii curge prin vene si tocmai de aceea nu va ‘insela’ (sub toate formele inselaciunii) pe nimeni, niciodata. Ea este unul dintre putinii oameni de pe pamant in care putem avea o incredere orbeasca si putem fi siguri ca ne va pastra secretele neconditionat si nu ne va amagi cu promisiuni desarte.

 

Femeia Scorpion este atenta la detalii.

Femeia Scorpion este un foarte bun observator. Ea reuseste sa distinga chiar si cele mai mici detalii ale caracterului unei persoane ori ale unei situatii. Datorita faptului ca poseda calitatea de a observa detaliile care sunt invizibile multora dintre noi, femeia Scorpion va lua intotdeauna cele mai bune decizii in legatura cu situatiile pe care i le ofera viata ori oamenii cu care interactioneaza.

 

Femeia Scorpion ia intotdeauna cele mai bune decizii.

In viata, este extrem de important sa luam decizia corecta la momentul potrivit. Nu multe persoane sunt capabile de acest lucru, femeia Scorpion facand totusi parte din aceasta ‘minoritate’. Ceilalti ii admira femeia Scorpionabilitatea de a lua mereu deciziile intelepte. Cum reuseste acest lucru? Analizeaza fiecare situatie in care este pusa cu mare atentie inainte de a actiona. Rezultatul? Ia intotdeauna cele mai bune decizii.

 

Femeia Scorpion are o memorie de invidiat!

Femeia Scorpion are o memorie extrem de ascutita, iar acest lucru o influenteaza atat in cariera, cat si in viata personala. Daca la serviciu poate sa rezolve cu usurinta tot ceea ce si-a propus datorita memoriei sale si a perspicacitatii, in viata personala ea isi foloseste memoria pentru a le multumi constant celor care au ajutat-o sau sau pentru a le arata ca au gresit celor ce au ranit-o. Fata de alte persoane, femeia Scorpion tine minte tot ceea ce se intampla in jurul sau o buna perioada de timp.

 

Femeia Scorpion este independenta.

Femeia Scorpion nu are nevoie constanta de cineva care sa fie langa ea si sa o protejeze. Desi pare gingasa ca o floare, de fapt poseda curajul si puterea unei leoaice. Tocmai datorita fortei interioare femeia Scorpionextraordinare ea este capabila sa se descurce singura in orice situatie pe care viata i-o scoate in cale. Femeia Scorpion isi iubeste libertatea/independenta si nu ii place sa i se spuna ce sa faca. Pentru ca nu asculta decat de vocea interioara, face intotdeauna ceea ce este cel mai bine pentru ea.

 

Femeia Scorpion este ambitioasa.

Femeia Scorpion are idealuri marete, iar cand isi pune mintea sa realizeze ceva, nimeni si nimic nu ii poate sta in cale. Este hotarata si lupta pana la capat (cu toate uneltele pe care le are la dispozitie) pentru ceea ce isi doreste sa obtina. Pana la urma, de ce sa nu faca astfel daca este perfect constienta de abilitatile sale si stie ca daca se ambitioneaza destul poate atinge cerul?

 

Femeia Scorpion este pasionala.

Pasionala din fire, femeia Scorpion este o partenera exceptionala care cu siguranta isi va face sufletul pereche fericit. Indiferent de stadiul in care este relatia, ea se implica total, se daruieste trup si suflet si traieste fiecare moment romantic la intensitate maxima. La fel, fie ca este vorba de relatie, educatie, cariera ori hobby-uri, pune pasiune in tot ceea ce face, iar acest lucru se simte.

 

Femeia Scorpion este misterioasa si interesanta.

Mintea femeii Scorpion cu siguranta nu este o carte deschisa. Chiar daca o cunosti de mult timp, intotdeauna isi va pastra acel aer de mister, intotdeauna vei avea de invatat lucruri noi despre ea. Tocmai acest lucru o face extrem de interesanta si atragatoare pentru sexul opus.

 

femeia ScorpionFemeia Scorpion este intuitiva.

Femeia Scorpion a fost binecuvantata sa se bucure de o intuitie iesita din comun. Simturile sale o ajuta sa inteleaga in profunzime personalitatea oamenilor cu care interactioneaza si situatiile in care este pusa, fiind mereu capabila sa realizeze ce o asteapta. Este foarte greu sa prindem femeia Scorpion cu garda jos.

 

Femeia Scorpion este partenerul de viata ideal.

Se spune ca nimic nu este mai puternic decat dragostea sincera, iar aceste cuvinte se potrivesc perfect cu atitudinea unei femei Scorpion ce este indragostita. Atunci cand iubeste, ea va da totul pentru celalalt, sacrificandu-si chiar propria fericire pentru fericirea celor pe care ii iubeste. O dragoste atat de pura si profunda este greu de gasit. Cei care au o relatie cu femeia Scorpion sunt deci unii dintre cei mai norocosi oameni de pe pamant…

Lasati un raspuns