Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

El e omul care a transformat morga într-un hotel!

V-aţi caza la o morgă, într-o excursie?! Omul de afaceri australian Hadyn Pearce e convins că mulţi turişti din întreaga lume ar încerca astfel de senzaţii tari. De aceea, face dintr-o morgă hotel de lux.

Antreprenorul Hadyn Pearce, un comerciant de antichităţi, a achiziţionat morga unui azil psihiatric din Insula Tasmania, cel mai mic stat al Australiei, localizat pe o insulă din sudul continentului.  El vrea s-o transforme în hotel de lux, unde speră să se cazeze cât mai mulţi turişti avizi să descopere destinaţii originale. Omul de afaceri vrea să le capteze interesul cu ajutorul meselor de autopsie şi al compartimentelor frigorifice din morgă.

Compartimentele frigorifice vor fi folosite pentru cazare

“Vom instala un pat dublu într-una dintre camere, avem trei mese de autopsie, ce vor fi folosite ca paturi, şi două compartimente frigorifice, în care se va putea dormi”, a explicat el. Pearce este convins că va fi un succes. Hotelul îşi va deschide porţile peste numai două luni, iar investitorul vrea ca turiştii să plătească în jur de 270$ de persoană pe noapte.

Turiştii vor dormi pe mesele de autopsie

Lasati un raspuns