Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

REGINA SEXULUI ANAL, românca Sandra Romain, a fost dusă la BISERICĂ să scape de DIAVOL

Soţul Sandrei Romain, românca supranumită “Regina sexului anal”, spune că a fost nevoit să o ducă pe actriţa de filme porno la biserică, deoarece părea posedată de diavol. Paul Popescu şi Sandra Romain sunt încă soţ şi soţie în acte, dar s-au despărţit de ceva vreme. Paul a povestit, la “Un show păcătos” de la Antena 1, că, în 2008, s-au produs câteva episoade foarte ciudate.
“Eram undeva la sat şi ea s-a pus deodată în patru labe şi scotea sunete ciudate. Avea o piatră în mână şi începuse să deseneze pe asfalt. Apoi, s-a apropiat de mine şi a început să traseze un cerc în jurul meu. Când am atins-o, a început să sară, să urle şi s-a aruncat într-un şanţ. Şi a rămas acolo. Şi am sunat pe cumnata-miu, prietenul sorei mijlocii. Am luat o maşină, am pus-o pe bancheta din spate. Am luat-o în maşină şi am ieşit din sat, mă gândeam că trebuie să trec de un hotar, aşa se spune că trebuie să faci în cazul oamenilor posedaţi. De câte ori trecem prin dreptul unei troiţe, începea să se zbată mai tare. Ciudat era că ea nu le vedea. Atunci mi-am dat seama că e dubios”, a spus Paul.

Soţul Sandrei spune că, în acelaşi an, a avut loc un alt episod ciudat. Soţia sa mergea cu Cadillacul spre Timişoara şi, în apropiere de Buziaş, l-a despărţit pe fostul soţ. “În apropierea unui cimitir a oprit şi a început să alerge spre un cimitir. Am alergat după ea, i-am pus mâna pe umăr şi ea a căzut imediat la pământ. Am luat-o în braţe şi am pus-o în maşina mea. Am mers cu maşina la o biserică în Timişoara, era singurul lucru pe care îl puteam face”.

Sandra a depus actele de divorţ în august 2012, însă relaţia dintre cei doi s-a rupt încă din 2011. Termenul pentru judecarea divorţului a fost programat pentru sfârşitul acestui an.

Lasati un raspuns