Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cea mai controversată reclamă a săptămânii: Iisus gol, în pat cu Fecioara Maria

Un Iisus rocker şi dezbrăcat, o cutie de pizza şi Fecioara Maria întinsă în pat! Asta e reţeta perfectă dacă vrei să scandalizezi o întreagă comunitate creştină. O companie din Noua Zeelandă a reuşit.

Un tânăr rocker cu păr lung şi o mulţime de brăţări pe mâini îl interpretează pe Iisus. Stă în pat asemeni lui Iisus în momentul crucificării: cu mâinile întinse şi cu picioarele împreunate. Lângă el e “Fecioara Maria” cu mâinile împreunate ca şi cum s-ar ruga şi cu trupul acoperit de un cearşaf albastru. Prin cameră sunt aruncat diverse obiecte de îmbrăcăminte, iar sub pat se află o cutie de pizza.

Aşa arată reclama pentru Chapel Bar and Bistro, un local neozeelandez care sărbătoreşte zilele astea şapte ani de existenţă. Reclama realizată de celebra agenţie de publicitate Ogilvy a iscat controverse, însă s-a bucurat de foarte multă apreciere, scrie Huffington Post.

Aceasta nu este prima reclamă controversată de care cei de la Chapel Bar and Bistro se folosesc ca să-şi promoveze localul. În urmă cu doi ani, pe străzile din Ponsonby era afişată o imagine în care apărea chipul lui Iisus cu o pizza în loc de aură.

Lasati un raspuns