Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mesaj LIVE de la EXTRATEREȘTRI. Experții nu îl pot EXPLICA: ”Am venit să vă avertizăm despre destinul lumii voastre” | VIDEO

Fascinantul subiect legat de existenta extraterestrilor a creat o  dezbatere mondiala. Desi stiinta are multe de spus, ramane sa fie si  ascultataTimp de cinci minute, mesajul ”a suprapus” vocea prezentatorului de știri. Jurnalistul nu a știut cum să reacționeze și a continuat ca de obicei, în timp ce vocea vorbea încet și calm.

O emisiune de televiziune în Anglia, pe 26 noiembrie 1977, în rețeaua Southern ITV (care cuprinde Londra de Sud și Sud-Est). Un mesaj difuzat la ora 17:12, în timpul știrilor de seară, notează martinfrost.ws. Timp de cinci minute, mesajul ”a suprapus” vocea prezentatorului de știri, Ivor Mills.

Nu mai puțin de 5 emițătoare au fost deturnate în același timp, răspândite pe distanțe mari, iar Autoritățile Independente ale Audiovizualului nu au fost conștiente de faptul că mesajul este superior semnalului lor, așa că emițătoarele au fost oprite imediat. Presa a notat că acest lucru este posibil să se fi întâmplat deoarece semnalul major nu a fost de natură terestră.

 Marea Trezire Spirituală Prezentatorul de știri nu a știut cum să reacționeze și a continuat ca de obicei, în timp ce vocea vorbea încet și calm. Analiștii OZN i-au asigurat pe ascultătorii emisiunii că este aproape sigur un mesaj extraterestru, deoarece conținea nume, concepte și expresii întâlnite frecvent în pretinsele contacte cu cei din alte lumi.Iată mesajul: ”Vă vorbește Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar. Timp de mai mulți ani, unii dintre voi ne-ați văzut pe cer sub forma unor lumini. Ne adresăm vouă cu iubire, în pace și înțelepciune, așa cum am făcut aceasta cu frații și surorile voastre de pe întreaga voastră planetă, Terra

Am venit să vă avertizăm despre destinul rasei și al lumii voastre și intenționăm să vă sfătuim cu înțelepciune pentru a putea să comunicați semenilor voștri, care este calea cea mai bună pe care trebuie să o adoptați, pentru a evita în felul acesta toate dezastrele care amenință atât lumea voastră, cât și alte lumi din jurul vostru. Această intervenție este necesară pentru a putea să participați la Marea Trezire Spirituală ce va avea loc atunci când planeta voastră Terra va trece într-o nouă eră, a Vărsătorului.

Această nouă eră a profundelor transformări ar putea să fie pentru rasa voastră o perioadă de iubire, bunăvoință, mare pace și evoluție, cu condiția ca aceia care vă conduc, unii dintre ei din umbră, să devină conștienți de forțele rele care le întunecă acum judecata. Rămâneți calmi și ascultați cu atenție ce am să vă spun, căci această șansă s-ar putea să nu se mai repete. Toate armele voastre distrugătoare și nefaste trebuie să fie neîntârziat suprimate”.

Numeroși profeți falși

Mesajul a continuat mai departe: ”Vremea conflictelor și a războaielor trebuie să devină pentru voi ceva de domeniul trecutului, iar rasa din care faceți parte ar putea să progreseze cu ușurință spre noi niveluri, mult mai elevate, de evoluție, dacă vă veți arăta demni de aceasta în fața lui Dumnezeu.

Nu vă mai rămâne decât puțin timp pentru a putea să trăiți cu toții împreună în iubire, pace și bunăvoință. Peste tot pe această planetă mici grupuri sînt inspirate de noi și vă învață deja aceasta. Ei se află aici pentru a vă transmite lumina plină de înțelepciune a noii ere care se naște. Sunteți liberi să le acceptați sau să le respingeți învățăturile autentice, dar luați aminte, căci numai aceia care vor învăța să trăiască în pace și iubire, vor avea cu siguranță acces la sferele superioare ale evoluției spirituale.

Trebuie să mai știți că există numeroși profeți și ghizi spirituali falși ce acționează în lumea voastră. Ei vă iau și apoi vă consumă energia, pe care voi o numiți bani! Și apoi o utilizează în scopuri malefice, neoferindu-vă în schimb decât mizerii fără valoare! Pentru aceia dintre voi care au trezit bunul simț și intuiția, Sinele vostru divin, profund vă va apăra cu ușurință de toate acestea”.

Aproximativ 6 minute

”Învățați neîntârziat să fiți atenți la vocea voastră interioară, care vă ajută să discerneți adevărul de eroare, permițându-vă să evitați starea de confuzie, haosul lăuntric și minciuna. Învățați să ascultați această voce divină care se află în fiecare dintre voi și îndreptați-vă pe calea evoluției spirituale, fiind totodată perseverenți. Acesta este mesajul nostru către prietenii noștri.

V-am observat toate progresele pe care le-ați făcut de mai mulți ani, tot așa cum voi observați luminile de la vehiculele noastre ce apar pe cer. Există pe Pământ și în jurul Pământului, mai multe ființe decât savanții voștri vor să admită. Suntem profund îngrijorați pentru voi și vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă ajuta pe drumul vostru către lumină.

Nu vă temeți, căutați să vă cunoașteți și să vă înțelegeți cu adevărat pe voi înșivă, pentru a trăi în armonie și iubire pe planeta voastră Terra! Noi cei din Comandamentul Galactic Ashtar vă mulțumim pentru atenția acordată. Vom părăsi acum planul existenței voastre pământești. Fiți binecuvântați în numele iubirii supreme și al adevărului cosmic”…

Frecvența sonoră respectivă a durat aproximativ 6 minute, dacă nu mai mult, conform unor păreri neoficiale. O agentie guvernamentala din Marea Britanie incercat fara succes sa blocheze semnalul respectiv. La scurt timp după aceea, atât postul de televiziune respectiv, cât și Poliția au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autoritățile și-au cerut scuze pentru această întrerupere, calificând mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă…

Sursa: Mesaj LIVE de la EXTRATEREȘTRI. Experții nu îl pot EXPLICA: ”Am venit să vă avertizăm despre destinul lumii voastre” | VIDEO – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/mesaj-extraterestru-live-1010749.html#ixzz2CSPYKSGM

Lasati un raspuns