Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

DEZVĂLUIRI despre DECEMBRIE 2012, guvernul mondial SECRET, REÎNCARNARE și civilizaţia din Pământul Interior. ”Vom fi în întuneric complet timp de 3 zile” | VIDEO

Societatea niponă este atât de convinsă de existența extratereștrilor, încât autoritățile de la Tokio au susținut, în ultima vreme, diverse conferințe de presă pe acestă temă. Conform experților occidentali în domeniu, japonezii ar deține informații verificabile cu privire la existența ființelor extraterestre inteligente care ne survolează planeta de mii de ani. Mai mult, japonezii lucrează de multă vreme la dezvoltarea unui plan de strategie națională, care are în vedere pregătirea populației și a opiniei publice pentru situația foarte probabilă în care civilizațiile extraterestre vor lua contact oficial cu pământenii.

Totul a culminat în ianuarie anul acesta, când în cadrul unei conferințe, o femeie pe care presa internațională o numește Prințesa Japoniei a ținut un discurs straniu, care a împletit în mod amețitor dezvăluiri despre OZN-uri, despre guvernul mondial secret, despre reîncarnare, despre anul 2012, şi civilizaţia din Pământul Interior!

Femeia se prezintă drept Prințesa Kaoru Nakamaru de Japonia, deși prințesa recunoscută a Japoniei este Kōtaishihi Masako, iar multă lume se îndoiește de titlul princiar pe care și-l arogă Nakamaru. Presa a notat că indiferent care ar fi adevărul, femeia a dovedit nu numai curajul de a expune public așa ceva, multe dintre spusele ei fiind, chiar și numai la nivel informativ, interesante. Iată mai jos declarația Prințesei.

Va fi întuneric complet

”În 1976 am avut o experienţă spirituală fantastică; de atunci s-a deschis cel de-al treilea ochi, aşa încât am putut comunica cu oamenii din OZN-uri, şi de asemenea cu cei din interiorul Pământului unde există o foarte înaltă civilizaţie. Sunt convinsă că începând cu 22 decembrie 2012 vor fi 3 zile de ascensiune a acestui Pământ în cea de-a cincea dimensiune. Există un loc cu numele de Nuru, prin care noi vom trece atunci… 3 zile şi 3 nopţi, nu vom putea folosi electricitatea, va fi întuneric complet atât ziua cât şi noaptea, fără Soare, fără stele, fără nicun fel de lumină, vom fi în întuneric complet timp de 3 zile. Nu se va anunţa nimic în mass-media, această informaţie nu va ajunge la oamenii de pe această planetă; cei din guvernul mondial secret ştiu foarte bine toate acestea.

Ei se gandesc numai la ei înşişi gândind că se pot salva, încercând să scape fugind de pe acestă planetă, sau construind oraşe subterane în zone din Atlanta, Norvegia, Olanda, Elveţia, Australia, şi care au capacitatea de a găzdui 10.000 de oameni din “elită”. Eu cred că nU se vor salva deloc.

Privind retrospectiv

Noi trebuie să ne purificăm condiţia spirituală, fizic şi spiritual. Vă voi spune cum să o faceţi. Este foarte important. Bunul Dumnezeu, Creatorul însuşi, este Lumina, Iubirea şi Energia. O parte din această energie a Iubirii se află în inima noastră. Putem sa îi minţim pe ceilalţi, dar nu ne putem minţi pe noi înşine. Aceasta este conştiinţa. Fiecare fiinţă umană are această parte frumoasă din Creator, aflată în sufletul nostru; aceasta este supusă reîncarnării. Aceasta este viaţa eternă pe care o avem în lăuntrul nostru. Asta înseamnă că pentru a ne purifica sufletul, la fiecare 5 ani de când ne naştem, ne putem privi cu conştiinţa noastră, în ce fel ne-am purtat, ce gânduri am întreţinut, cum am vorbit, şi toate acestea ne clarifică situaţia privind retrospectiv la viaţa noastră, la fiecare 5 ani, până acum; în acest fel putem descoperi dacă şi când am făcut ceva rău altor fiinţe umane, putem clarifica şi purifica asta. Şi de fiecare dată când găsim astfel de situaţii, inima noastră expansionează, putem respira această stare expansionată foarte adânc, şi de fiecare dată când avem astfel de experienţe, întregul întuneric va ieşi afară din inima noastră. În acest fel putem vedea din ce în ce mai bine.

Încă mai avem ceva timp să facem acest lucru până în data de 22 decembrie 2012. Fizic, putem să ne purificam trupul (…). Şi astfel putem fiecare să avem grijă de corpul nostru. De asemenea este necesar să facem anumite exerciţii fizice pentru a reflecta cu spiritul nostru în ce condiţie ne aflăm.

Ei vor fi duși pe altă planetă

În esenţă, noi, fiinţele umane, suntem Lumină şi Iubire, pentru că în inima noastră se află o parte din Creator, şi aceasta se reîncarnează… părăsind trupul fizic aici pe Pământ, spiritul merge mai departe, îşi continuă existenţă. Pe acest Pământ, mi-am putut reaminti de ghidul meu spiritual, care timp de câteva mii de ani m-a asistat pe această planetă, în aceste locuri şi în multe altele. Toate aceste amintiri au revenit şi astfel am putut să vorbesc în limbi pe care nu le-am învăţat niciodată. Astfel că fizic am putut să experimentez faptul că teoria reîncarnării este corectă. Ei bine, oricine ascultă această conferinţă, eu cred că se va putea salva. Noi suntem cu toţii atât de divizaţi, încă din anul 1930. Există aceşti oameni care cred în astfel de concepte, şi pe de altă parte există alţi oameni care nu cred. Există această despărţire foarte încrâncenată, foarte adâncă; şi această parte a oamenilor care nu înţeleg şi nu cred astfel de realităţi se află întro condiţie spirituală foarte întunecată… ei vor fi duşi pe o altă planetă, asemănătoare Pământului, plină de violenţă, de războaie, ei vor trebui să se ducă pe acea planetă, nu au încotro”.

Aici s-a încheiat discursul Prinţesei. Desigur, declarațiile femeii au creat controverse, din ce în ce mai accentuate în această perioadă a supozițiilor cu privire la sfârșitul lumii. Și au dat prilej presei să noteze că ”dacă ceea ce spune ea este adevărat sau nu, în orice caz, ce putem face?!?”…

://www.evz.ro/detalii/stiri/dezvaluiri-despre-decembrie-2012-guvernul-mondial-secret-reincarnare-si-civilizatia-din-10113.html

Lasati un raspuns