Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Ce au văzut în pădure i-a şocat! CREATURA care i-a făcut pe britanici să le îngheţe sângele în vene! “Avea ochii roşii, DEMONICI!

Locuitorii din Tunbridge, Marea Britanie, sunt îngroziţi şi se tem să mai iasă din casele lor, după ce o creatură ciudată a fost văzută prin pădurile din localitatea lor.

Mai multe persoane spun că au văzut, în pădurea aflată aproape de Tunbridge, un “om cu înfăţişare de maimuţă, plin de păr, cu ochii roşii, demonici”.

Potrivit documentelor locale, bestia a fost pentru prima dată acum 70 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi se pare că a revenit de curând.

Apariţia ei a fost semnalată de către un localnic ce a mărturisit că a apărut în faţa lui, în pădure, şi că, în momentul în care l-a observat, a început să ţipe îngrozitor.

Bărbatul spune că bestia era “acoperită cu păr” şi că avea “braţe lungi şi statura de aproximativ doi metri jumătate”.

Ziarele locale au început deja să avertizeze oamenii cu privire la reîntoarecea unui Bigfoot şi le cer oamenilor să semnaleze orice informaţie în legătură cu acest lucru.

Clara Văcaru

 

Sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/ce-au-vazut-in-padure-i-a-socat-creatura-care-i-a-facut-pe-britanici-sa-le-inghete-sangele-in-vine-avea-ochii-rosii-demonici.html

Lasati un raspuns