Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

ERUPTII SOLARE de dimensiuni apocaliptice, filmate de NASA. Jeturile de plasma sunt suficient de puternice pentru a distruge satelitii de pe orbita terestra

Doua eruptii solare uriase, suficient de puternice pentru a dobori satelitii de pe orbita terestra, au fost filmate in detaliu de o camera de inalta rezolutie a agentiei spatiale americane (NASA), transmite MEDIAFAX.

In aceste inregistrari video, savantii americani au remarcat o uriasa eruptie de plasma fierbinte – denumita protuberanta sau proeminenta solara -, care se desprinde de pe suprafata Soarelui si se propaga in spatiu pe distante impresionante, informeaza dailymail.co.uk. 

Aceasta explozie uriasa, ce a avut loc in primele ore ale diminetii de vineri, a fost urmata, la doar patru ore, de o alta eruptie, la fel de intensa.

 

Sursa: http://infoportal.rtv.net/articol~din-stiinta~info-3559337~eruptii-solare-de-dimensiuni-apocaliptice-filmate-de-nasa-jeturile-de.html?utm_medium=email&utm_source=infoportal_newsletter&utm_content=newsletter

Lasati un raspuns