Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Horoscopul sperantei pentru anul 2013

horoscop Anul 2012 a fost considerat o perioada de maxima importanta, un timp al trecerii catre un alt nivel al constiintei, al transformarii. 2013 este insa un an al sperantei pentru toti. Afla ce vesti bune iti aduce anul ce vine!

Berbec

Anul 2013 va fi unul foarte dinamic in ceea ce te priveste, in toate aspectele vietii tale. Rolul tau in societate si in familie se va imbunatati si de asemenea, relatia cu partenerul tau va urca la un alt nivel. Vei juca un rol foarte important in viata celor dragi, oefrind sprijin moral si afectiune.

 

Taur

Pentru tine, anul 2013 va fi un an linistit, precum un cantec frumos. Foloseste-te la maxim de creativitatea ta pentru a renaste la anul ce vine. In general, 2013 iti va aduce multa pace in viata. Este anul care iti va oferi sansa de a realiza toate acele lucruri la care ai sperat atat de mult timp.

Gemeni

Anul 2013 are vesti bune pentru tine, intrucat acesta va fi anul in care toate eforturile si ambitiile tale vor fi consolidate, astfel incat acesta va fi un an foarte fructos pentru tine. 2013 te va ajuta sa iti indeplinesti dorintele si planurile pentru care de atata vreme aloci timp si energie. De asemenea, noi oportunitati se vor deschide.

Rac

Vei avea multe oportunitati favorabile si, la modul general viata ta se va imbunatati. Vei atinge succesul in masura in care vei investi energie si vointa de a-l atinge. Profita, caci pentru tine, anul 2013 va fi anul in care vei prinde aripi.

Leu

In ciuda melancoliei si a unui anume sentiment de nesiguranata care apare pentru tine la mijlocul anului, relatille cu cei apropiati se vor imbunatati dupa aceasta perioada. De asemenea, proiectele tale isi vor gasi implinire, in masura in care si tu esti dispus sa lupti pentru ele.

horoscop 2013, horoscop

Foto: Shutterstock

Fecioara

In general, multe aspecte din viata ta, anul care vine, vor avea un aspect pozitiv. Exista mentiunea ca o anume insecuritate iti va tulbura linistea, dar acest lucru te va ajuta sa gasesti anumite raspunsuri legate de viata ta si ceea ce este cu adeavarat important pentru tine.

Balanta

Multe aspecte ale nevoilor tale personale si materiale se vor materializa anul acesta. Constiinta si valorile tale iti vor fi puse la incercare, iar provocarea ta este aceea de a evolua. Va fi o perioada buna pentru orice tip de inspiratie calauzitoare.

Scorpion

Anul 2013 va fi pentru tine, anul care te va ajuta sa aduci la bun-sfarsit toate eforturile pe care le-ai depus in anii precedenti. Relaxeaza-te, trateaza dificultatile cu intelepciune, pentru ca in final acest an sa devina unul revelator pentru tine.

Sagetator

Acest an va aduce o noua prospetime in viata ta. Toate obstacolele si incercarile pe care le-ai indurat in ultimii ani, se vor fi spulebrat. Viata ta se va transforma intr-o lume mult mai optimista, eliberata de constrangeri si restrictii.

Foto: Shutterstock

Capricorn

Anul 2013 te va ajuta sa vezi viata intr-o noua lumina si in acelasi timp sa iti stabilesti adevaratele prioritati. Vei avea mai mult timp pentru relaxare si pentru a renaste. Trebuie sa iti exersezi mai mult toleranta fata de ceilalti oameni. Te asteapta o atmosefera mult mai serena in anul ce vine.

Varsator

Pentru tine, anul 2013 va fi un an al linistei interioare. Mai mult chiar decat iti poti imagina. Va fi un an cu posibilitati de crestere si dezvoltare a unui viitor frumos. Dar te vei confrunta si cu situatii care necesita multa intelepciune din partea ta. Ai grija ca impulsivitatea ta sa nu transforme situatiile favorabile in momente nefavorabile.

Pesti

Si pentru tine, anul 2013 este echivalentul unui moment al progresului. Vor aparea in jurul tau noi oameni si noi aventuri. Nivelul de incredere in tine insuti va creste, ceea ce iti va aduce succes si in spatiul public. Anul 2013 este un an in care iti poti tari cu adeavarat visurile si idealurile.

 

Sursa: http://horoscop.garbo.ro/articole/12789/horoscopul-pentru-anul-2013.html

Lasati un raspuns