Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Legea atractiei pentru zodia ta in 2013

Ce nastrusnicii iti pregateste 2013 pe plan sentimental?

Orice ar urma sa citesti, aminteste-ti ca viitorul nu are un fir rosu, ci mai multe variante posibile – pana la urma, iti traiesti viata in functie de alegerile pe faci. Asadar, interpreteaza corect prezicerile pentru 2013, astfel incat viitorul sa corespunda dorintelor tale.

 

Berbec (21.03-20.04)

Desi esti foarte sensibila si foarte receptiva la emotiile celorlalt, uneori incapatanarea ta depaseste orice tendinta de empatie sau tandrete. Uneori, caracterul tau puternic iti creeaza probleme in relatia de cuplu.

Ai nevoie de un partener care sa faca fata temperamentului tau. Ai grija totusi: nimeni nu este rabdator si intelegator la infinit: lasa capriciile si iubeste-l!

Cuvinte cheie: moderatie, liniste sufleteasca.

Zodii compatibile: Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator.

Taur (21.04-21.05)

Probabilitatea de a-ti gasi sufletul pereche sau a atrage potentiali parteneri creste in 2013. Asta daca nu ii sperii de la prima intalnire cu planurile tale despre casatorie, apartamentul cu trei camere, cei doi copii si restul elementelor de pe lista.

Daca esti deja intr-o relatie, va veti apropia foarte mult unul de celalalt. Pentru voi, increderea si respectul sunt lucruri vitale, dar nu trebuie sa il testezi continuu. Lasa lucrurile sa vina de la sine. Fii rabdatoare daca se ivesc situatii conflictuale.

Cuvinte cheie: echilibru, iubire.

Zodii compatibile: Capricorn, Fecioara, Pesti, Balanta, Rac.

 

Gemeni (22.05-21.06)

Anul acesta iti vei gasi, in sfarsit, stabilitatea emotionala dupa care ai tanjit ani de-a randul. Cheia este comunicarea: exprima-ti sentimentele si opiniile fara teama, el trebuie sa te iubeasca pentru cine esti, nu pentru cine crede ca esti.

Pentru o relatie atat de calda pe cat ti-o doresti, va trebui sa compromiti totusi doza de amuzament pe care o serveai din flirturi si distractii pasagere.

Cuvinte cheie: alegere, emotii.

Zodii compatibile: Varsator, Leu, Balanta, Berbec.

Rac (22.06-22.07)

Fiind atat de sensibila, uneori simti nevoia sa iti ascunzi trairile si sa pari indiferenta. Indiferenta este asociata cu ignoranta, iar ignoranta nu aduce nimic bun societatii. Nu te mai teme: lasa-ti sentimentele sa se vada si sa infloreasca.

Daca esti inca singura, anul acesta va avea mai multe propuneri de parteneri pentru tine. Daca esti deja implicata intr-o relatie, lucrurile se schimba putin sau, cel putin, ar trebui sa se schimbe: ai mai multa incredere in partenerul tau, nu mai presupune lucruri pentru care nu ai dovezi.

Cuvinte cheie: incredere, parteneriat.

Zodii compatibile: Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara.

Leu (24.07-23.08)

Anul acesta vei aflat ca nu se pot intampla toate chiar cum iti doreti tu. Nu uita ca o relatie inseamna doua persoane si, deci, ca si partenerul tau are pareri si sentimente. Vorbeste cu el! Gasiti impreuna solutii si metode antimonotonie. Te asteapta emotii puternice.

Daca esti singura, la un moment dat in timpul acestui an vei intalni un partener – cel mai probabil in preajma zilei tale de nastere, stii doar ca aceea este perioada ta norocoasa.

Cuvinte cheie: stapanire, aroganta.

Zodii compatibile: Sagetator, Fecioara, Capricorn, Berbec.

Fecioara (24.08-23.09)

Senzuala din fire, daca nu esti deja implicata intr-o relatie, vei avea parte de multe oferte. Ai de unde alege! Numai sa ai grija: nu te indragosti de un tip care te iubeste doar pentru faptul ca esti sexy, pentru ca aceea nu este dragoste si va trece odata cu toamna.

Daca ai un partener, anul viitor va rezerva momente pline pasiune. Poate chiar o vacanta din cele la care visezi de atata timp. Oricum ar fi, bucura-te de prezenta lui ca un copil de bomboane.
Cuvinte cheie: pasiune, senzualitate.

Zodii compatibile: Leu, Taur, Scorpion.

Balanta (24.09-23.10)

Important este sa fi invatat din greselile si relele trecutului, pentru ca in viitoarea (sau actuala) sa ai parte de armonia si linistea care iti caracterizeaza semnul.

Incearca sa nu faci alegeri necugetate, pentru ca nu vor avea efecte favorabile: daca vrei sa faci o schimbare, schimba-ti culoarea parului, nu timpul pe care ti-l acorzi de obicei pentru luarea deciziilor. Flirturile nu sunt recomandate pentru acest an.

Cuvinte cheie: intelepciune, iubire.

Zodii compatibile: Gemeni, Taur, Varsator.

Scorpion (24.10-22.11)

Zodia ta are doua constante, cate una pentru fiecare statut. Daca esti singura esti inconjurata de o aura de senzualitate care iti asigura succesul in randul persoanelor de sex opus, lucru recunoscut de toata concurenta.

Daca esti implicata intr-o relatie, esti loiala si iubitoare, de parca nu ar mai exista alt barbat pe fata pamantului. Singura problema este ca dureaza destul de mult sa te simti tu cu adevarat ca fiind partenera lui de viata.

Cuvinte cheie: devotament, pasiune.

Zodii compatibile: Capricorn, Rac, Pesti, Fecioara.

Sagetator (23.11-21.12)

Partenerul tau va avea de suferit anul acesta, pentru ca tu (din ce motive?) vei alege sa fii putin mai detasata, putin mai discreta in public. Poate ar fi mai bine sa discuti cu el inainte, pentru a-i afla intentiile si pozitia fata de tine si de relatia voastra.

Daca esti singura la trecerea in 2013, cel mai probabil este sa nu iti gasesti perechea nici anul acesta. Dar chiar si lucrul asta are avantaje: vei crea amintiri placute pentru mai tarziu, cand nu te vei mai bucura de aceeasi libertate.

Cuvinte cheie: flirt, indiferenta.

Zodii compatibile: Berbec, Balanta, Rac, Leu.

Capricorn (22.12-20.01)

Anul acesta ar trebui sa iti deschizi inima catre lume, pentru ca astrele au aranjat totul, astfel incat sa iti gasesti un partener pe cinste! Desi nu poti controla totul, capitolul acesta depinde insa numai de tine, de abilitatea de a primi oameni noi in viata ta si de puterea de a renunta la unele prejudecati sau complexe.

Ai grija insa, daca vei fi implicata intr-o relatie, nu exporta informatii – cuplul este format din doua persoane: si problemele se rezolva in interior, si premiile se acorda tot in privat.

Cuvinte cheie: deschidere, optimism.

Zodii compatibile: Taur, Pesti, Scorpion.

Varsator (21.01-19.02)

Problemele tale tin de lipsa abilitatii de a-ti stapani emotiile. Trebuie sa inveti sa nu traiesti doar la extreme si sa nu exagerezi cu dovezile de iubire.

Daca esti intr-o relatie, gandeste-te la partenerul tau, la cata rabdare si flexibilitate are si numai gandul te va face sa fii putin mai echilibrata. Daca esti singura, traieste clipa si construieste-ti o baza solida pentru viitorul tau stralucit: nu lasa trecutul sa iti intunece imaginea asupra lumii sau asupra iubirii.

Cuvinte cheie: energie, veselie.

Zodii compatibile: Balanta, Sagetator, Gemeni.

Pesti (20.02-20.03)

Anul acesta va fi dintre cei mai frumosi. Iubirea va fi in aer, asa cum ne canta John Paul Young. Momente pline de pasiune se vor ivi la tot pasul. Singurul lucru care ti-ar putea sterge partial zambetul sunt experientele trecute, asadar nu lasa pe nimeni sa iti rascoleasca istoricul. Bucura-te de relatia ta armonioasa si fa-o sa dureze cat mai mult, asa cum este!

Daca nu esti inca intr-o relatie, iti vei gasi un suflet care sa te incalzeasca tot anul, un partener ca sa te ajute sa iti pui in valoarea farmecul, romantismul, pasiunea.

Cuvinte cheie: misticism, ardoare.

Zodii compatibile: Scorpion, Taur, Rac, Fecioara.

 

Sursa: http://horoscop.kudika.ro/articole/24319/legea-atractiei-in-functie-de-zodia-ta.html

Lasati un raspuns