Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Descoperire macabră într-un camion plin cu sicrie. Totul a început la câteva sute de kilometri de România

Trei bărbaţi de origine africană au fost descoperiţi în timp ce încercau să intre ilegal în Marea Britanie, ascunşi în sicrie, scrie Daily Mail.

Bărbaţii din Eritrea se ascunseseră într-un camion care transporta sicrie din Bulgaria în Londra. Poliţiştii de frontieră au oprit camionul în oraşul francez Dunkerque, înainte ca acesta să se îmbarce pe un feribot către Marea Britanie. Cel care i-a descoperit pe africanii ascunşi în sicrie a fost Mitzy, unul dintre câinii poliţiei de frontieră.

„A fost o descoperire neobişnuită, dar în trecut am mai găsit oameni ascunşi în mâncare de câini sau în căzi”, a declarat Paul Morgan, director al poliţiei de frontieră britanice. Daily Mail explică faptul că autorităţile britanice îşi ţin poliţiştii de frontieră în Franţa, pentru a evita ca imigranţii ilegali să pună piciorul în Marea Britanie.

Daily Mail face legătura între descoperirea macabră şi faptul că respectivul transport a plecat din Bulgaria: jurnaliştii spun că africanii veneau din ţara învecinată „casei lui Dracula”.

 

Sursa: http://www.gandul.info/magazin/descoperire-macabra-intr-un-camion-plin-cu-sicrie-totul-a-inceput-la-cateva-sute-de-kilometri-de-romania-10267138?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul

Lasati un raspuns