Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O cercetătoare şochează: HIBRIDUL UMAN născut din împreunarea unei femei cu o specie necunoscută

O cercetătoare din Texas (SUA) susţine nu numai că Bigfoot există, ci că acesta este înrudit cu omul, iar în urmă cu 15.000 de ani făcea sex cu femei, scrie Daily Mail.

Cercetătoarea Melba Ketchum spune că a ajuns la această concluzie după cinci ani de teste la firma sa, DNA Diagnostics. Totuşi, Ketchum încă nu a adus vreo dovadă pentru spusele sale şi nici nu şi-a prezentat teza în faţa altor specialişti.

Dr. Ketchum susţine că a descoperit “dovada genetică” a faptului că Bigfoot este un “hibrid uman”, rezultat din împerecherea dintre femei şi “o specie umanoidă necunoscută”.

Şi pentru ca totul să fie şi mai hilar, Ketchum susţine că ar fi obţinut dovezile analizând mai mulţi covrigi care ar fi fost parţial mâncaţi de “o familie de zece Bigfoot”, despre care pretinde că ar trăi în prezent în Michigan. “Analizele arată că Bigfoot are un ADN uman, cu o secvenţă stranie, non-umană”, a declarat dr. Ketchum.

Cum era de aşteptat, comunitatea ştiinţifică i-a cerut dovezi cercetătoarei, însă aceasta a refuzat să le ofere, fapt ce a dus la suspiciuni.

Dr. Ketchum nu s-a oprit la anunţul vag, ci a cerut guvernului american să-i recunoască pe membrii Bigfoot drept “popor indigen” şi să le “protejeze drepturile umane stipulate în Constituţie”. În plus, cercetătoarea vrea să facă un documentar şi o carte bazate pe descoperirile sale.

 

Sursa: http://www.gandul.info/magazin/o-cercetatoare-socheaza-hibridul-uman-nascut-din-impreunarea-unei-femei-cu-o-specie-necunoscuta-10357432

Lasati un raspuns