Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

PLANUL SECRECT. Armatele se pregătesc de INVAZIA EXTRATEREȘTRILOR | VIDEO

Un expert susține că statele lumii dețin adevărate arsenale de arme pe care le vor folosi împotriva extratereștrilor.

Fostul consilier guvernamental Nick Pope, care a lucrat timp de 21 de ani la Ministerul britanic al Apărării, a acordat un interviu pentru MSN News, în care dezvăluie date surprinzatoare despre un plan secret al armatei.

Potrivit lui Pope, Marea Britanie detine un adevărat arsenal care va fi folosit in cazul unei invazii extraterestre. Astfel, se pare că această ţară se va adapta rapid, în cazul unei ameninţări reale venită din spaţiu.

Tehnică secretă

În caz de razboi cu extratereştrii, armatele tuturor statelor se vor uni şi astfel vor beneficia de cea mai avansată tehnologie disponibilă. “Chiar acum există drone şi prototipuri, cum este Taranis, care seamănă cu o nava extraterestră, pentru că sunt construite cu o tehnică secretă”, notează MSN.

Deşi declaraţia oficială a guvernului britanic este că OZN-urile nu prezintă un risc de securitate, “adevărul este că de fapt nu ştim”, recunoaşte Pope. El spune că 5% dintre OZN-uri nu pot fi explicate şi acestea ar putea fi un real pericol. Pope precizează că este convins de existenţa unor extratereştri cu o inteligenţă superioară, dar nu are dovada! “Totuşi, este posibil, asa cum şi noi trimitem nave în spaţiu, să cercetăm alte planete, ca şi ei să procedeze la fel. Cu siguranţă există acolo sute sau mii de civilizaţii”, susţine Pope.

În perioada 1991-1994, Pope a cercetat anual între 200 şi 300 de apariţii ale unor OZN-uri, raportate autorităţilor. Dintre acestea, el îşi aminteşte cel mai bine de un caz în care un OZN a aterizat în apropiere de două baze militare. Urmele lasate pe sol au demonstrat existenţa unor radiaţii de 8 ori mai mari decât în mod normal.

 

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/planul-secrect-armatele-se-pregatesc-de-invazia-extraterestrilor-video-1013496.html

Lasati un raspuns