Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Veşti uluitoare din Coreea de Nord: Unicornii există! ARHEOLOGII spun că au făcut o DESCOPERIRE incredibilă

Potrivit unui comunicat dubios emis de agenţia nord-coreeană de presă, cercetătorii din această ţară ar fi găsit o vizuină în care ar fi trăit creatura mitic, scrie The Telegraph. Astfel, la nici 250 de metri distanţă de un templu din capitala Phenian, oamenii de ştiinţă ar fi descoperit o piatră pe care stăteau scrise cuvintele “Adăpostul Unicornilor”. Piatra şi grota datează din timpul regatului Koryo (918-1392).
“Suntem siguri că aici îşi cinea regele Tongmyong unicornii”, susţine agenţia de presă nord-coreeană, care nu a ezitat să trimită şi o săgeată către Coreea de Sud, adăugând: “Descoperirea arată că Phenianul a fost dintotdeauna centrul civilizaţiei coreene”.

Articolul poate să fie o farsă, mai ales după ce ziarul chinez The Daily People a preluat un articol umoristic din The Onion, care îl declara pe Kim Jong-un drept cel mai sexy bărbat din lume.

Cu toate acestea, agenţia nord-coreeană de presă nu este la prima poveste uluitoare de acest fel. Kim Jong-il ar fi reuşit, în 1994, la inaugurarea primului teren de golf din ţară, să trimită de 11 ori mingea în gaură dintr-o singură lovitură. Un fapt uluitor având în vedere că fostul lider nord-coreean nu pusese mână vreodată până atunci pe o crosă de golf.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/arheologii-din-coreea-de-nord-au-descoperit-adapostul-unicornilor-1013791.html

Lasati un raspuns