Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Se pregatesc de moarte! Terapia cu cosciugul ii ajuta pe ucraineni sa se invete cu viata de apoi

Un patron ce detine o afacere cu pompe funebre le ofera celor vii sansa de a se intinde intr-un sicriu confortabil in scopul creerii unei obisnuinte. Daca moartea tot vine pe neasteptate atunci de ce sa nu fie pregatiti oamenii.

Terapia cu cosciugul nu e o noutate. E practicata in diverse forme in mai multe parti ale lumii. Una poate fi regasita in orasul ucrainean Truskavets, acolo unde Stepan Piryanyk a creat o camera speciala unde doritorii se pot culca in cosciuge pret de cateva ore si astfel sa experimenteze postura mortului.

Si initiativa lui a fost imbratisata de mai multi oameni care au declarat ca experienta e foarta relaxanta. “Se simte de parca ai sta in pat. Aceleasi cearsafuri, aceasi perna. Un sicriu are aura lui speciala”, e parerea lui Stepan.

“Dupa o zi grea de munca poti veni aici si sa te intinzi intr-un cosciug pentru relaxare. E grozav!”, a spus si un client.

Stepan ofera 15 minute de terapie gratis, in opinie unora, in timp ce altii il banuiesc de faptul ca incaseaza 25 de dolari pentru o sesiune.

Alex Mazilu

 

Sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/international/se-pregatesc-de-moarte-terapia-cu-cosciugul-ii-ajuta-pe-ucraineni-sa-se-invete-cu-viata-de-apoi.html

Lasati un raspuns