Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Premierul Rusiei Dmitri Medvedev, PRINS CU GARDA JOS! Vezi ce DEZVĂLUIRI SENZAŢIONALE a făcut despre EXTRATEREŞTRI şi SFÂRŞITUL LUMII, crezând că nu este înregistrat! VIDEO

Premierul Rusiei Dmitri Medvedev a lăsat garda jos în pauza unui interviu acordat vineri, în care a dezvăluit naţiunii ruse mai mult decât intenţionase, pentru că nu şi-a dat seama că microfoanele şi camerele de filmat funcţionau în continuare.

Un jurnalist l-a întrebat pe Dimiitri Medvedev dacă preşedintele Rusiei primeşte dosare secrete despre extratereştri atunci când îi este înmânată celebra servietă care conţine codurile pentru activarea arsenalului nuclear al Rusiei.

“Alături de servieta cu codurile nucleare, preşedintele ţării primeşte şi un dosar «strict secret». Acest dosar conţine în întregime informaţii despre extratereştrii care au vizitat planeta noastră”, a răspuns premierul Medvedev, potrivit Mediafax

“Pe lângă asta, ţi se predă un raport întocmit de un serviciu secret care este absolut secret şi care îi controlează pe extratereştrii de pe teritoriul ţării noastre. Puteţi să găsiţi mai multe informaţii detaliate despre acest subiect în binecunoscutul film «Men In Black». Nu vreau să vă spun câţi dintre ei se află printre noi, pentru că s-ar crea panică”, a adăugat, glumind, premierul rus.

În cadrul aceluiaşi interviu, Medvedev a răspuns şi unor întrebări mai puţin obişnuite. Întrebat dacă acordă credit teoriilor referitoare la o prefeţie maya despre sfârşitul lumii pe 21 decembrie, Medvedev a spus că nu crede în astfel de lucruri.

Niciunul dintre posturile de televiziune care l-au intervievat pe Medvedev nu a difuzat comentariile făcute de premier în pauza interviului, însă acele comentarii au fost transmise agenţiei de presă Reuters, iar unele dintre ele au fost postate apoi pe site-ul YouTube.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/apocalipsa-21-decembrie-2012-extraterestri-dmitri-medvedev-dezvaluiri-426163.html

Lasati un raspuns