Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mărturisire ŞOCANTĂ a unei VRĂJITOARE: “Ne-am unit toate şi AM BLESTEMAT-O pe OANA!”. Mărioara, lovită şi ea de blesteme

Oana Zăvoranu a ajuns, ieri, în stare critică la spital. Se pare că vedeta ar fi înghiţit un pumn de somnifere. Drama ei nu este întâmplătoare, spune o apropiată a vrăjitoarelor Melisa şi Vanesa, cu care bruneta a avut serios de furcă în ultimul timp.

La 13 decembrie 2011, cele două vrăjitoare au fost arestate, în urma unui denunţ făcut de mai multe persoane, printre care şi Oana Zăvoranu.

Atunci, vrăjitoarele şi rudele acestora au jurat răzbunare şi au promis că nu vor avea linişte până când Oana nu va fi pe lumea cealalta. “Oana a fost cel mai mare rău care s-a întâmplat vrăjitoarelor de la noi. Nimeni nu le-a făcut ce le-a făcut ea.  Ştiam că i se va întâmpla ceva rău, pentru că, prin ritual, vrăjitoarele au legat-o de ele”, a declarat pentru nefiltrat.ro un apropiat al lumii vrăjitoarelor din Chitila, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

“După ce au fost arestate Vanesa şi Melisa, restul vrăjitoarelor s-au unit şi au dezlănţuit cel mai greu blestem, asupra tuturor celor care le-au făcut rău, în frunte cu Oana. Iar nenorocirea să se întâmple la un an de la arestarea lor, să ştie lumea cât de mare e puterea vrăjitoarelor”, a mai spus sursa publicaţiei amintite.

Aceasta a adăugat că vizată de blestem este şi Mărioara Zăvoranu, care le-a jignit pe vrăjitoare la TV.

Sursa:http://www.libertatea.ro//detalii/articol/oana-zavoranu-la-spital-426360-1.html

Lasati un raspuns