Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“ERA UN ANIMAL”. SECTA RELIGIOASĂ şi ALCOOLUL, variante ŞOCANTE în cazul avocatului din Oradea, bănuit că şi-a omorât soacra

Din ce în ce mai multe informaţii apar în cazul avocatului din Oradea, bănuit că şi-ar fi omorât soacra, şi prins la graniţa cu Elveţia, în urma unui mandat de arestare emis în lipsă.

Cadavrul bătrânei nu a fost găsit nici acum, la 10 zile de la startul cercetărilor, însă toate dovezile găsite arată că a avut loc o crimă. Potrivit emisiunii “Observator” de la Antena 1, una dintre variantele şocante în acest caz ar fi aceea  că avocatul şi soţia sa ar fi fost membri ai unei secte religioase, iar mama femeii s-ar fi opus aceste situaţii, şi de aceea ar fi fost omorâtă.

Se pare că soţia avocatului le-ar fi vorbit elevilor săi, la ora de economie, înainte să fugă cu partenerul ei, despre îngeri, demoni şi păcate de moarte. De partea cealaltă, bărbatul posta pe o reţea socială fotografii cu încăperi în care se aflau icoane şi imagini erotice, susţine Observator.

De asemenea, un vecin a vorbit în aceeaşi emisiune, sub protecţia anonimatului, despre marile probleme cu alcoolul pe care le aveau cei doi soţi. “El era un animal. De vreun an şi ceva e dat afară de beţie. Ziua dormeau şi noaptea atacau barurile”, povesteşte cunoscutul celor doi.

Soţii urmează acum să fie extrădaţi, iar anchetatorii speră să poată găsi cadavrul femeii, despre care se crede că ar fi fost ucisă cu o zi înainte ca cei doi să fugă din ţară.

 

 

Lasati un raspuns