Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O biserica din Noua Zeelanda in centrul unui scandal mondial. Ce sustine despre Iisus

Este sezonul gesturilor marete si iertarii. Insa multi dintre crestinii care traiesc in Auckland, Noua Zeelanda, se chinuie sa caute o urma de bunavointa pentru seria de afise controversate a bisericii Church of St Matthew in the City.

“It’s Christmas. Time for Jesus to come out” (n.r. “Vine Craciunul. Este timpul ca Iisus sa ne spuna secretul sau”; to come out – expresie folosita in limba engleza cu referire la cineva care si-a imbratisat adevarata identitate sexuala), scrie pe uriasul afis, alaturi de poza lui Iisus intr-un leagan, cu o aura in culorile curcubeului.

Afisul a fost idee reverendului Glynn Cardy, care a spus ca scopul acestuia era sa-l umanizeze pe Mantuitor.

Iisus homosexual

Mesajul reverendului, spune acesta, desi prezentat intr-o maniera controversata, este sa ne faca sa ne intrebam: daca Iisus ar fi fost homosexual, ar schimba acest lucru credinta oamenilor?

Reverendul a tinut sa precizeze ca in Biblie nu exista nicio indicatie privitoare la sexualitatea Mantuitorului: “De fapt, nu stim ce orientare sexuala avea”.

Insa, probabil, va afea aceeasi soara ca posterul afisat anul trecut in preajma sarbatorilor de iarna, care a fost rupt de localnicii furiosi. Acesta o reprezenta pe Fecioara Maria privind socata spre un test de sarcina pozitiv.

Fecioara Maria, test sarcina
Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/socant/iisus-era-homosexual-o-biserica-din-noua-zeelanda-in-centrul-unui-scandal-mondial.html

Lasati un raspuns