Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Pentru cine bat clopotele iubirii in 2013? Top 3 zodii care isi traiesc iubirea karmica in 2013

  Unele mai mult, altele mai putin, sub o forma sau alta, in functie de lectiile pe care le are de invatat si de nivelul de constientizare la care se afla, fiecare zodie va experimenta iubirea in 2013.

Unele mai mult, altele mai putin, sub o forma sau alta, in functie de lectiile pe care le are de invatat si de nivelul de constientizare la care se afla, fiecare zodie va experimenta iubirea in 2013. Afla insa care sunt 3 dintre cele mai norocoase zodii in dragoste in 2013, zodiile ale caror lectie karmica in acest an este de a-si intalni sufletul pereche:

Top 3 zodii care isi traiesc iubirea karmica in 2013

Rac

Nimeni nu poate nega ca anii anteriori au fost pentru Rac niste ani frumosi, cu experiente si trairi frumoase. Au fost poate niste ani nu tocmai usori, insa l-au determinat pe nativul Rac sa devina mai puternic si sa-si modifice anumite conceptii legate de viata, dragoste si familie. Au fost niste ani care au pregatit terenul pentru ceea ce te asteapta in 2013. Si te asteapta un an in care visele vor deveni realitatea, un an incarcat de entuziasm, aventura, evenimente pozitive si intalniri neasteptate… rac

Ranile de dragoste sunt inchise si vindecate, iar tu esti gata sa dai nas in nas cu iubirea in primavara lui 2013. Aprilie este cu precadere benefica pentru tine in dragoste. Fii pregatita pentru emotii intense, intalniri emotionante si sentimente puternice. Relatiile incepute in 2013 nu sunt insa furtunoase sau agitate, ci linistitoare si armonioase. Luna mai a lui 2013 aduce o “dezlegare” a situatiilor. Cei aflati in situatii complicate sau dificile le traverseaza cu bine sau vor constata o ameliorare semnificativa a lor.

Capricorn

Pentru Capricorn, perioada cautarilor sau a asteptarii se apropie de sfarsit. Anul 2013 este incarcat de noroc si vesti bune, dar si de surprize. Jupiter tranziteaza semnul Capricornului ceea ce face ca 2013 sa fie pentru acest nativ un an benefic din punct de vedere emotional. Aspectul social este cel care aduce fericirea aproape de tine. capricornDezvoltarea ta emotionala primeaza in 2013, iar in drumul tau evolutiv din 2013 este inclusa si o relatie minunata. Deschide-te catre ceilalti si largeste-ti cercul social. Profita de magnetismul tau debordant si vei atrage in preajma ta persoane diverse si interesante. Printre acestea se va afla si persoana care te va cuceri iremediabil. Trebuie doar ca atunci cand dai nas in nas cu o oportunitate sa faci din ea sansa vietii tale.

Relatiile care debuteaza la inceputul anului au tendinta de a avansa fulgerator, rapid si incitant, in circumstante deosebite si surprinzatoare, construite mai mult prin hazard. Destinul este cel care alege ca, dintr-o mare de oameni, doar doi anume sa se intalneasca si sa-si doreasca sa fie impreuna pentru totdeauna. Intalnirea cu persoana iubita va fi una karmica. Simti ca va cunoasteti de-o viata si dintotdeauna. Pentru unii nativi, casatoria este deja adusa in discutie la jumatatea lui 2013.

Sagetator

Lucrurile bune se intampla celor care cred cu adevarat in ele. Nimeni nu este mai pregatit si mai dispus decat tine sa primeasca cu bratele deschise schimbarea. sagetatorTe asteapta un an glorios in ale dragostei, un an cu adevarat de aur si care va reprezenta piatra de baza pentru anii de fericire care vor urma. Este uimitor jocul astrologic, iar planetele par a se alinia in mod intentionat pentru ca tu sa-ti traiesti iubirea.

Sansele cele mai mari de a-ti intalni sufletul pereche sunt in februarie, iunie si octombrie. Nu ezita sa-ti traiesti iubirea si sa te bucuri de ea in fiecare clipa. Dragostea va aduce frumusete, schimbare si prospetime in viata ta. Un sfat insa: fereste-te de capcanele iubirii si atunci cand alegi, fa-o cu inima. Inainte de a lua o decizie, clarifica-ti ce vrei tu de la un partener si la ce se asteapta el de la tine. Apoi, restul va veni de la sine…

 

Sursa: http://horoscop.garbo.ro/articole/12973/top-3-zodii-care-isi-traiesc-iubirea-karmica-in-2013/pagina-2.html

Lasati un raspuns