Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Aparatul revoluţionar care “ÎNGHEAȚĂ” RIDURILE și șterge ÎNTR-O ORĂ urmele bătrâneții. Saloanele au agenda plină înainte de Revelion

Franțuzoaicele au testat pentru prima dată aparatul Criolift. Are efectul unei „baghete magice”: o ședință este de ajuns ca să șteargă urmele bătrâneții de pe chipDupă o şedinţă de criolifting, tenul matur arată ca la 20 de ani: ferm, luminos şi fără riduri. Mihaela Rădulescu este dependentă de terapia cu “frig”.

După modelul vedetelor de la Hollywood, care nu mai ies la niciun eveniment fără „congelarea” prealabilă a feţei, tot mai multe românce apelează la criolifting facial, procedură anti-îmbătrânire cu efecte spectaculoase.

Prezentatoarea TV Mihaela Rădulescu a recunoscut recent că secretul tinereţii tenului ei nu sunt nici operaţiile estetice, nici injecţiile cu botox, ci terapia cu un aparat Criolyft de ultimă generaţie, efectuată în cabinetul cumnatei ei, Anca Rădulescu, un cunoscut medic estetician.

Prin această procedură, temperatura pielii scade rapid până la -18 grade Celsius, alternând vasoconstricţia cu vasodilataţia. Asta face ca substanţele folosite în timpul terapiei- acidul hialuronic, vitamina C şi B6 şi colagenul- să pătrundă în profunzimea pielii, lucru care nu se întâmplă prin simpla aplicare a unei creme. Acţionează în zonele expuse îmbătrânirii- ten, gât şi decolteu.

Piele de bebeluş la 40 de ani

„Pe lângă faptul că substanţele active sunt foarte concentrate, ele pătrund chiar în dermă, ultimul strat al pielii. Când aplicăm o cremă acasă, substanţele active ajung în epidermă, stratul superficial al pielii. În plus, se folosesc trei tehnici de masaj, pentru diferite grupe de muşchi”, spune Anca Rădulescu.

O şedinţă durează 40-60 de minute, iar efectul de lifting este imediat. „Se activează microcirculaţia, celulele sunt oxigenate, se închid porii, se dezumflă pungile de sub ochi, se şterg cearcănele şi se face drenaj. Tenul e întinerit şi revigorat instantaneu. Dacă se lucrează doar pe o jumătate de faţă, diferenţa este ireală”, adaugă make-up artistul.

Procedura este recomandată după vârsta de 20 de ani, însă efecte sunt vizibile mai ales în cazul femeilor de peste 35 de ani, care se confruntă cu cele mai mari probleme ale tenului.

Se poate apela la criolifting înaintea oricărui eveniment important, iar efectul „ţine” între trei şi cinci zile. Pentru întreţinere, poate fi făcut o dată la trei săptămâni. În Occident, o şedinţă ajunge la 250 de euro, iar în România, preţul este de 400 de lei. „Avem agenda de programări plină de Sărbători. O altă categorie de femei care au cerut foarte mult această terapie sunt miresele”, spune esteticianul Anca Rădulescu.

Terapia pentru ten pătat şi tern

Crioliftingul poate fi completat de luminoterapie, o procedură ce face minuni pentru pielea pigmentată şi obosită. „Se lucrează cu o substanţă ce îmbină cele trei culori- roşu, galben şi albastru- şi omogenizează culoarea tenului”, spune Anca Rădulescu.

Efectele se văd după şase şedinţe, care durează 40 de minute. Preţul unei şedinţe este de 200 de lei, iar pentru un pachet de şase şedinţe se face reducere la 800 de lei.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/aparatul-revolutionar-care-ingheata-ridurile-si-sterge-urmele-batranetii-intr-o-ora-sa.html

Lasati un raspuns