Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

FOTO Cei mai frumoşi brazi de Crăciun

Anul acesta, oraşele lumii s-au întrecut la împodobirea brazilor de Crăciun. Rezultatul competiţiei este cu adevărat spectaculos. Vă puteţi convinge de acest lucru dacă aveţi drum prin oraşele cu cei mai frumoşi brazi din lume.

Anul acesta, ca şi în anii anteriori, tendinţa în materie de împodobit brazi este de a folosi ornamente reciclabile şi instalaţii de lumini cu un consum redus de energie. Aceasta nu înseamnă însă că brazii sunt mai puţin spectaculoşi.  Cel mai mare brad din Europa se află anul acesta la Paris, în Place de la Concorde.

El măsoară 32 de metri, cam cât Obeliscul, un monument aflat în zonă. Transportul impresionantului brad a durat trei zile – a fost adus din regiunea Alsacia, din estul Franţei – şi împodobirea lui a durat o spătămână.

Bradul a fost luminat cu LED-uri, pentru a avea un consum redus de energie. Bradul de Crăciun de la Casa Albă, aprins în acest an pentru a 90-a oară, măsoară 20 de metri. Cu beculeţele sale verzi şi galbene, bradul pare desprins din poveşti.

Un alt brad spectaculos este cel din Rio de Jeneiro, luminat cu 3,3 milioane de becuri. Aşezat pe lacul Rodrigo de Freitas, el a fost desemnat cel mai mare brad plutitor din lume. Un brad atipic anul acesta este cel din Bruxelles, plasat în piaţa centrală a oraşului. O construcţie abstractă de 25 de metri, luminată în verde, înlocuieşte bradul tradiţional împodobit până acum în fiecare an în Grand Place.

 
Sursa: http://adevarul.ro/life-style/travel/foto-ceimai-frumosi-brazi-craciun-lume-1_50d1c6fe596d72009117cb40/index.html

Lasati un raspuns