Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Lumea se va transforma! Ce spune despre APOCALIPSĂ liderul Consiliului Naţional al Bătrânilor Mayaşi (VIDEO)

Profeţiile mayaşilor arată că lumea, aşa cum o cunoaştem în ziua de astăzi, se va sfârsi în 2012. Nebunia Apocalipsei a speriat o mulţime de oameni, un pământean din zece chiar fiind convins că sfârşitul lumiii vine pe 21 decembrie. În realitate, bătrânii mayaşi spun ceva cu totul diferit de ceea ce am auzit până acum. Ei nu nu sunt de acord cu ideea că 21 decembrie 2012 este sfârşitul calendarului lor. Wakatel Utiw, lider al Consiliului Naţional al Bătrânilor Mayaşi, protectorul calendarului mayaş şi liderul spiritual mayaş al generaţiei 13, spune că sfârşitul calendarului mayaş nu are nicio legătură cu sfârşitul lumii. Mai mult, bărbatul explică faptul că 21 decembrie 2012 ar putea să nu fie nici măcar sfârşitul acestui ciclu al calendarului mayaş.

“Contrar părerilor populare, bătrânii mayaşi nu sunt de acord cu ideea că 21 decembrie 2012 este sfârşitul calendarului lor. Un nou “Soare” reprezintă începutul unui nou ciclu lung al calendarului Numărare Lungă, care durează aproximativ 5200 de ani, despre care aceştia spun că s-ar putea să nu se întâmple decât peste mulţi ani de acum încolo”, spune Wakatel Utiw, potrivit financiarul.ro.

“Antropologii vizitează locaţiile templelor, citesc inscripţii şi inventează poveşti despre civilizaţia Mayaşă, însă nu interpretează corect semnele descoperite. Este doar imaginaţia lor. Alţii scriu despre această pofeţie în numele mayaşilor. Spun că lumea se va sfârşi în decembrie 2012. Bătrânii mayaşi sunt foarte supăraţi din această cauză. Lumea nu se va sfârşi. Lumea se va transforma”, afirmă şi bătrânul şi preotul mayaş Carlos Barrios, care a studiat intens calendarele mayaşe.

Leonzo Barreno, un nativ din Guatemala, care a fost antrenat de bătrânii mayaşi să analizeze calendarele antice, spune că “acest concept de apocalipsă este o interpretare falsă” a calendarului Numărare Lungă şi că bătrânii mayaşi l-au învăţat că 21 decembrie 2012 marchează pur şi simplu începutul unui nou calendar.

 

Sursa: http://jurnalul.ro/stiri/externe/lumea-se-va-transforma-ce-spune-despre-apocalipsa-liderul-consiliului-national-al-batranilor-mayasi-video-631553.html

Lasati un raspuns