Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

VINE SFÂRȘITUL LUMII? Un OZN s-a prăbușit în Oceanul Pacific | VIDEO

În data de 5 decembrie, o televiziune niponă a anunțat că un OZN a fost văzut prăbușindu-se în Oceanul Pacific. Oficialii au răspuns întrebărilor legate de acest eveniment: “Am făcut publică această fotografie pentru a confirma că prăbușirea OZN-ului a fost REALĂ,” a declarat Yoshido Hari, purtătorul de cuvânt al Marinei Japoneze.

“Fotografia va da credibilitate oamenilor din Okinawa, care au văzut prăbușirea OZN-ului. În următoarele zile vom încerca să aducem nava la suprafață într-o singură bucată. Prioritatea noastră este menținerea aparatului într-o stare cât mai bună.”

“NU ESTE O GLUMĂ,” a mai spus Hari.”Avem dovezi clare că pe fundul oceanului se află un OZN. Este datoria noastră să recuperăm nava și să o studiem, eventual și EXTRATEREȘTRII care erau la bord în momentul prăbușirii.”

Statele Unite ale Americii au trimis imediat o echipă de cercetători la Tokyo.

Surse din interiorul Guvernului Japonez au relatat către presă că PRIMUL MINISTRU al Japoniei, Yoshihiko Noda, s-a deplasat în zonă și a restricționat total accesul presei.

Pe data de 7 decembrie, o sursă din interiorul GUVERNULUI JAPONEZ declara: “Pot spune cu maximă acuratețe că o bucată mare din OZN-ul prăbușit a fost ridicată din ocean și se află în acest moment la bordul Distrugătorului JS Kurama. Ingineri civili și militari au luat parte la această operațiune.”

“Pentru ridicarea aparatul necunoscut s-au folosit troliuri uriașe, ca niște macarale. Bucata recuperată are peste o tonă, iar învelișul extern este confecționat dintr-un metal străin planetei noastre. Cercetătorii nu au reușit încă să depisteze ce metal a fost folosit, dar testele continuă.”

GUVERNUL VREA SĂ MUȘAMALIZEZE TOATĂ POVESTEA

Sursa a continuat să dezvăluie și planurile Guvernului de a ține toată povestea secretă: “Oficialii guvernamentali au în plan mușamalizarea cazului. Vor nega orice poveste referitoare la prăbușirea OZN-ului.”

Se pare că rămășițele OZN-ului vor fi mutate într-un hangar fortificat din Okinawa.

“OMENIREA are dreptul să știe aceste lucruri, să știe despre NAVETA EXTRATERESTRĂ și despre recuperarea ei,” a declarat sursa.

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sfarsitul-lumii-ozn-prabusit-oceanul-pacific-japonia-video-427631.html

Lasati un raspuns