Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

PREVIZIUNI pentru VIITORUL OMENIRII, făcute de celebra clarvăzătoare BABA VANGA

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebră clarvăzătoare bulgăroaică, care a murit în 1996, dar care a lăsat în urmă o listă lungă de previziuni.

Vanga a prezis de-a lungul timpului evenimente marcante, ce se întind până în 5079, anul în care lumea se va sfârşi, după spusele sale.

Clarvăzătoarea spunea că “Lumea va suferi o mulţime de cataclisme şi necazuri mari se vor abate. Se va schimba însăşi conştiinţa oamenilor. Timpuri grele vor veni.  Oamenii se vor împărţi după credinţa lor”. “Suntem martorii evenimentelor cutremurătoare ce vor modifica soarta şi destinul omenirii”, referindu-se la schimbările prin care vom trece în viitorul apropiat.

Pentru viitorul ceva mai îndepărtat a prevestit că “în cosmos se va descoperi viaţa şi deodată va deveni limpede cum a apărut viaţa pe Pământ”, iar în următorii 200 de ani oamenii vor intra în contact cu fraţii lor spirituali din alte lumi.

“URSS va fi reclădit în primul sfert al secolului 21”. Până în 2025, mai sunt încă 14 ani şi nu se ştie ce alianţe pot apărea până atunci.

“Trenurile vor ‘zbura’ cu ajutorul razelor solare. Va înceta producţia de petrol, iar Pământul se va odihni”. Despre energia solară se vorbeşte tot mai mult, iar prognoza prezicătoarei nu pare atât de futuristă.

“Un dragon puternic va pune laba pe omenire. Cei trei giganţi se vor uni… Oamenii vor avea bani roşii. Văd cifrele 100, 5 şi multe zerouri”, a spus Vanga. Interpreţii presupun că “dragonul” este China, care a devenit o superputere. Cei trei giganţi ar putea fi Rusia, India şi China, iar în ceea ce priveşte banii, bancnota de 100 de yuani şi cea de 5.000 de ruble au culoarea roşie.

“La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanţuri de fier”, a prezis Baba Vanga. Este posibil ca aceasta să se fi gândit că medicamentul minune anticancer va conţine mult fier.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/previziuni-viitor-baba-vanga-427674.html

Lasati un raspuns