Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

ULTIMA STRIGARE la comenzile pentru masa de Crăciun. Cât costă bunătățile tradiționale livrate „la oală”

^ Firmele de catering au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru masa de Crăciun. Cele mai multe comenzi sunt pentru salata de boeuf și piftieCu 600 de lei puteţi comanda un meniu pentru şase persoane, care cuprinde de la aperitive, piftie şi sărmăluţe, până la desert.

Este forfotă mare în bucătăriile firmelor de catering, care au de onorat sute de comenzi pentru Crăciun. La mare căutare au fost salata de boeuf şi piftia, iar la capitolul deserturi, românii au preferat cozonacii şi cornuleţele. Dacă nu aveţi timp de pregătiri, trebuie să vă grăbiţi.

Platou rece cu 120 de lei

Bucătarii de la oalacubunatati. ro primesc comenzi până pe 20 decembrie. Dacă acum câteva săptămâni, puteaţi alege şi preparate individuale, acum se pot comanda doar meniuri de şase persoane, cu preţuri între 650-900 de lei.

Într-un astfel de meniu sunt incluse bunătăţi ca borş de porc (2.4 kg), două platouri de salată de boeuf (2 x 1.8kg), piftie (1.4kg), sărmaluţe din porc (54 bucăţi), friptură pui la cuptor (2kg), friptură de porc la cuptor (2kg) şi placintă cu brânză dulce (1.5kg). „Cele mai căutate au fost salata de boeuf, piftia, sărmăluţele, cornuleţele cu gem şi plăcinta cu mere”, spune Andrei Stan, reprezentant oalacubunatati.ro.

Un platou de Crăciun de la mancareadeacasa.ro, pentru patru persoane, ajunge la 120 de lei. Include leber, tobă, slănină, jumări, şorici, zacuscă, fasole bătută şi ceapă verde servite pe blat de lemn. Mai puteţi comanda piftie de curcan sau de porc la 60 de lei, cârnaţi de casă, la 48 de lei, sărmăluţe- 60 de lei şi friptură de porc sau de curcan la tavă- 60 de lei/ patru porţii.

Pentru desert, puteţi alege între cozonaci cu 35 de lei bucata şi plăcintă cu mere sau brânză la 40 de lei (opt porţii). Cu 300 de lei puteţi alcătui un meniu complet pentru patru persoane.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/ultima-strigare-la-comenzile-pentru-masa-de-craciun-cat-costa-bunatatile-traditionale-liv-10.html

Lasati un raspuns