Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Minune la Ierusalim! 500.000.000 $ găsiți în Zidul Plângerii!

Sute de cecuri cu o valoare totală de o jumătate de miliard de dolari au fost găsite, zilele trecute, în Zidul Plângerii, celebrul loc de pelerinaj din Ierusalim, Israel.

Fundaţia care administrează situl din Ierusalim a anunţat printr-un comunicat că un om care se afla în pelerinaj la Zidul Plângerii, locul în care credincioşii introduc câte un bileţel pe care şi-au scris dorinţele şi speranţele, a descoperit un plic în care se găsea o adevărată avere.

Este vorba de 507 cecuri semnate, fiecare cu o valoare de aproape un milion de dolari, ele provenind din diferite ţări ale lumii. “Omul care a găsit preţiosul plic cu 507 cecuri s-a conformat legii şi l-a adus la poliţie, de unde proprietarul său îl va putea recupera. Verificăm originea lor şi se pare că este vorba de cecuri adevărate, valide”, a declarat Shmuel Ben Ruby, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Ierusalim.

Acesta a mai precizat că plicul cu cecurile în valoare de jumătate de miliard de dolari se află acum la biroul de obiecte pierdute şi că proprietarul îl poate recupera de acolo, neprecizând însă ce se va întâmpla cu acestea dacă nimeni nu va revendica averea găsită în crăpăturile din Zidul Plângerii.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/500-000-000-gasiti-in-zidul-plangerii-427842.html

Lasati un raspuns