Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Kate şi William au supărat-o pe regină | Au rupt tradiţia de Crăciun a Casei Regale!

Prinţul William şi ducesa de Cambridge, Kate, nu vor petrece Crăciunul alături de restul familiei regale, nerespectând o tradiţie veche de zeci de ani, lucru ce a deranjat-o pe regina Elisabeta.

Ceea ce se zvonea în ultima perioadă a devenit, de sâmbătă, oficial. Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, care este însărcinată, vor petrece Crăciunul separat de restul familiei regale, rupând astfel o tradiţie care se respectă încă de pe vremea bunicului reginei Elisabeta. Cei doi au hotărât să stea de Crăciun alături de părinţii lui Kate şi să petreacă într- un cadru privat la palatul Saint James.

Fac Sărbătorile cu familia ducesei

Decizia o deranjează însă pe regina Elisabeta, care ţine foarte mult la tradiţia Casei Regale, ce spune că sărbătoarea Crăciunului se petrece alături de familia regală, la reşedinţa de la Sandringham. Deşi a aprobat programul prinţului şi al lui Kate după îndelungi rugăminţi, regina le-a cerut celor doi ca măcar la discursul ei de Crăciun să participe alături de întreaga familie regală, astfel încât măcar această tradiţie, începută în anul 1932, să fie respectată.

Harry a ucis un lider taliban

Cotidianul britanic The Sun a scris ieri că un coleg al prinţului Harry, fratele mai mic al prinţului William, a dezvăluit că acesta a omorât în luna octombrie un lider taliban, în timpul unei operaţiuni militare desfăşurate în Afganistan. “Harry, copilot pe un elicopter britanic, a lansat o rachetă spre poziţia militară în care se afla un lider taliban care a fost ucis”, a scris The Sun.

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/kate-will-au-rupt-traditia-de-craciun-a-casei-regale-428182.html

Lasati un raspuns