Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Nemţii au băut de «Apocalipsă» 12.000 litri de bere | Oamenii de pe întreg mapamondul au găsit în aşa-zisul sfârşit al lumii, anunțat pentru 21 decembrie, un motiv de sărbătoare

Dacă tot vine sfârşitul lumii, măcar să ne prindă petrecând! Asta şi-au spus zeci de mii de oameni de pe întreg mapamondul, care au transformat anunţata apocalipsă din 21 decembrie într-un motiv de sărbătoare. Vineri, nemţii au dat gata 12.000 de litri de bere, ruşii s-au adunat în centrul Moscovei şi au aprins artificii, iar turiştii din Franţa s-au costumat în extratereştri şi au aşteptat ca vecinii de galaxie să vină să-i salveze de la pieire…

GERMANIA

Nemţii nu pierd nici o ocazie de distracţie. Ei au organizat “în onoarea” Apocalipsei mai multe petreceri la Hamburg, unde au ieşit pe străzi costumaţi în vikingi şi au consumat, potrivit cotidianului Bild, 12.000 de litri de bere.

GUATEMALA

Urmaşii vechilor mayaşi s-au strâns în Guatemala, în apropierea Templului Jaguarului Uriaş de la Tikal, unde au organizat numeroase ceremonii. Preoţii au suflat în corn, au dansat în cerc cu făcliile aprinse şi iau adus ofrande zeului timpului, Bolon Yokte, a cărui venire a fost anunţată de calendarele strămoşilor lor.

RUSIA

Încă o apocalipsă, anunţată pentru 2017
Sfârşitul lumii nu a venit vineri. Cu toate acestea, cei pasionaţi de anunţarea Armageddonului au înaintat imediat o nouă dată fatidică: 1 ianuarie 2017. Predicţia a fost făcută ieri de membrii Frăţiei “Sabia lui Dumnezeu”, la scurt timp după ce s-a constatat că Pământul se învârte în continuare, în ciuda încheierii unui ciclu în calendarul mayaş.

MEXIC

Oamenii strânşi la piramida străveche de la Chichen Itza, din Mexic, au organizat diverse ritualuri care au avut rolul de a marca “reînnoirea” omenirii, adică începerea celui de-al 14-lea baktun.

FRANȚA

Mii de turişti, costumaţi în extratereştri, au luat cu asalt vineri satul francez Bugarach, după ce s-a vehiculat ar fi singurul loc de pe pământan care ar scăpa de Apocalipsă, întrucât mai multe OZN-uri vor ateriza aici şi vor salva oamenii. Cum navele spaţiale nu au venit, turiştii s-au pus pe băut şi pe sărbătorit.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/sfarsitul-lumii-apocalipsa-motiv-de-sarbatoare-pe-glob-428104.html

Lasati un raspuns