Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

JUDECĂTORII NU S-AU LĂSAT VRĂJIȚI. Reginele magiei negre au încasat ani grei de puşcărie. Șantajista Oanei Zăvoranu: 7 ani. Norvegia: 15 ani

Cinci “vrăjitoare” au fost găsite vinovate de judecători. Vrăjitoarele sunt judecate pentru fapte cu violenţă, înşelăciune şi mărturie mincinoasă. Ele îi ameninţau cu moartea, dar şi cu magia neagră pe cei pe care îi păcăleau.

,,Vanesa”- Roxana Lider, ,,Luminita”- Andreea Lider – Regina Magiei Negre, ,,Anita” -Carmen Chivea – care desface farmecele, ,,Varşovia”- Daniela Grecu- clarvăzatoare şi ,,Margareta” – Norvegia Miclescu – autointitulată ca fiind făcătoare de minuni – sunt acuzate că si-au ridicat palatele şi le-au mobilat cu bunuri pe care nu le-au plătit.“Vanesa” este una dintre vrăjitoarele care au şantajat-o pe Oana Zăvoranu. 

Vrăjitoarele au primit pedepse dure la Tribunalul Bucureşti, fiind găsite vinovate de tâlhărie: ,,Vanesa”- Roxana Lider – nepoata Sidoniei a fost condamnată la şapte ani de închisoare, ,,Luminita”- Andreea Lider – Regina Magiei Negre a primit 15 ani de închisoare, ,,Anita” – Carmen Chivea a primit şapte ani de închisoare, ,,Varsovia”- Daniela Grecu- trebuie să execute şapte ani de închisoare, iar ,,Margareta” – Norvegia Miclescu – a primit 15 ani de închisoare. Mai mulţi membri ai clanului Sadoveanu au primit pedepse dure între 7 şi 15 ani. Condamnările nu sunt definive şi pot fi contestate la Curtea de Apel Bucureşti. Liderii clanului “Sadoveanu”, Remus şi Achil Mincă, trebuie să execute 15 ani de închisoare. Clanul trebuie să plătască daune materiale de mii de euro.

Ameninţare: „Deci, eu pot să-ţi fac cel mai mare rău”

Clanul Sadovenilor din Chitila, din care făceau parte vrjitoarele, s-a specializat în tâlhărirea agenţilor care livrau mobila, dar şi alte obiecte la domiciliu. Ţepe de sute de mii de euro. ,,Ai conştienţa că sunt cea mai mare vrăjitoare. Deci, eu pot să-ţi fac cel mai mare rău. Daca eu pun nouă papusi si noua soroace în termen de… nu vreau să te deranjez, dar ascultă-ma puţin… ai copii şi eu am copii, ştim ce înseamnă amândouă…”, ameninţa, la telefon, vrăjitoarea ,,Margareta”. Partea vătămata tocmai luase o ţeapă de 120.000 de euro, dupa ce a livrat în Chitila mobilă de lux. Angajaţii societăţii la care lucra au montat mobila în palatul vrăjitoarei şi apoi au fost izgoniţi şi ameninţaţi de rromi cu săbii ninja.

„Mi-a zis să plec de-acolo că mă-mpuşcă-n cap”

,,Cineva m-a ameninţat că mă-mpuscă dacă nu plec de acolo… şi mi-a zis să plec de-acolo că mă-mpuşcă-n cap”, ,,Va rog eu mult de tot… mi-e frică să nu iasă iar, să mă-mpuşte”, a sunat mesajul disperat la serviciul 112 al unei alte parţi vătămate. Apelantul era angajat al unei societăţi care se ocupa de vânzarea de electrocasnice şi livrase, la una dintre vilele din Chitila, mai multe aparate, în valoare de aproape 8.000 de euro: frigider, plită, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, cuptor, chiuvetă, baterie, robot de bucatarie. Imediat dupa livrare, agentul a fost pacalit de ,,Vanesa” să semneze pe avizul de expediţie al mărfii ca a primit sumele datorate, zicandu-i că-i va da banii imediat, iar ulterior a fost amenintat cu un pistol de către sotul acesteia, Remus Minca, zis „Nat”

Atac cu săbii ninja

„Ia adu mă sabia să vedem dacă pleacă!”, a strigat Ilie Minca către rudele sale. În acel moment, din casa a iesit un rrom cu o sabie ninja. Cel vizat era agent al unei societăţi de curierat şi livrase patru anvelope de autoturism şi patru jante. Când să completeze chitanţa ramburs şi confimarea de transport al mărfii, Ilie Mincă a început ameninţările. În mod similar, în cazul unei livrări de gresie şi faianţă, Stefan Mincă a ameninţat agentul: ,,Ce bani vrei, mă! Dă-te jos că-ţi iau gâtul! Pentru ce să-ţi dau eu ţie bani?”.

Arsenal de război

Judecătorii au mai decis confiscarea armelor albe folosite la tâlhării. dispune confiscarea de la inculpaţi a următoarelor bunuri:

– două săbii ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la adresa din Bucureşti, str. Alboteşti, nr. 1, sector 5.

– un pistol marca AS4 calibru 6 mm cu încărcător, fără serie de identificare ridicat cu ocazia percheziţiei domiciliare din 22.03.2011 efectuată la adresa din Bucureşti, str. Antiaeriană, nr. 51, sector 5, la locuinţa lui Sidoniei Marin.

– 2 cartuşe pentru arme neletale, 2 săbii, o toporişcă, o bâtă tip ghioagă, un cuţit tip briceag, o puşcă tip pistol mitralieră AK 47 cu încărcător, armă tip air soft ce au fost ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare din 27.01.2011 efectuată la adresa din Chitila, str. Păcii, nr. 5, judeţul Ilfo

-2 săbii, o toporişcă, o bâtă tip ghioagă, un cuţit tip briceag au fost depuse la Camera de Corpuri delicte conform dovezii seria H nr. 0019915, o macetă cu seria AK47CCCP cu husă maro, 1 cuţit de vânătoare, 1 cuţit cu rama rabatabilă şi cu mâner de culoare maro deschis, 1 cuţit cu rama rabatabilă şi cu mâner de culoare maro închis, o cutie de culoare roşie cu negru în care se află o staţie cu efecte luminoase şi sonore celor folosite de Poliţia Română model TYPE R-PS714, o bâtă de lemn de baseball de aproximatv 120 cm, ce au fost găsite cu ocazia percheziţiei domiciliare din 27.01.2011 efectuată la adresa din Chitila, str. Vasile Pârvan, nr. 49, judeţul Ilfov

– o sabie ce au mai fost găsite cu ocazia percheziţiei domiciliare din 27.01.2011 efectuată la adresa din Chitila, şos. Banatului, nr. 83, judeţul Ilfov, la locuinţa Norbegiei Miclescu şi a lui Cupăr Mincă.

– un cuţit cu lama rabatabilă de aproximativ 15 cm cu un singur tăiş cu mâner maro, lungime totală de 30 cm, o sabie de 100 cm lungime cu lama cu un singur tăiş de aproximativ 75 cm, cu teacă neagră, 1 bâtă de lemn tip baseball de 80 cm lungime, o macetă de aproximativ 60 cm cu teacă neagră, 1 puşcă cu ţeava frântă calibru 4,5 mm model B1 (nefiind în stare de funcţionare conform expertizei balistice efectuată în cauză) ce au fost găsite cu ocazia percheziţiei domiciliare din 27.01.2011 efectuată la adresa din Chitila, str. Vasile Pârvan nr.51, judeţul Ilfov.

– un cuţit de vânătoare de aproximativ 20 cm, un baston cu electroşocuri, unpistol marca Walter calibru 10x22T seria B002335, 49 cartuşe calibru 10x22T, 4 cartuşe calibru 9 mm, 8 cartuşe PALLA culoare albastru, 2 cartuşe PALLA 70mm, 1 puşcă cu ţeava lisă marca Remington mod 586 12GA seria 64370, 1 puşcă cu ţeava lisă marca Mossberg 500A 12GA seria R847476

– o sabie tip samurai de 80 cm lungime şi o sabie de 80 cm lungime prevăzută cu teacă maro

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/vraja-nu-a-tinut-la-judecatori-reginele-magiei-ani-grei-de-puscarie-dalila-7-ani-lumin-10174-1.html

Lasati un raspuns