Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

MINUNE DE CRĂCIUN! Tatăl lui Teo Trandafir ne-a dezvăluit cum i-a umplut vedeta sufletul de fericire

Despărţirea de Constantin Iosef (44 de ani) a făcut- o pe Teo Trandafir (44 de ani) să devină mai atentă la relaţia pe care o are cu tatăl ei, medicul Ion Uţă (70 de ani). Acesta şi-a petrecut Crăciunul la Brăila, însă ne-a dezvăluit că, de Sărbători, a stat foarte mult de vorbă la telefon cu fiica lui, care are nevoie de susţinere morală.

Certaţi de ani buni, Teo Trandafir şi tatăl ei, medicul Ion Uţă, au devenit, de Crăciun, mai apropiaţi ca niciodată. Ei par dispuşi să dea uitării momentele în care s-au certat, dar şi faptul că nu s-au invitat la nunţile lor (şi Teo, şi Ion Uţă s-au căsătorit anul acesta, în iunie – n.r.): “Am petrecut un Crăciun foarte liniştit. Eu nu sunt genul de om cu petreceri, băutură şi multă mâncare, aşa că am stat acasă. De Crăciun, am stat de vorbă la telefon, în sfârşit, cu fata mea, am discutat mult, de-spre tot şi toate”, ne-a dezvăluit părintele vedetei TV, fericit până peste poate că a reluat relaţia tată-fiică cu Teo Trandafir. “O să treacă şi peste dezamăgirea asta”, este convingerea fermă a lui Ion Uţă, care i-a spus Teodorei că divorţul nu este un capăt de ţară. Prietenii lui Teo refuză să mai povestească ceva despre drama prin care trece vedeta TV, însă toţi sunt alături de ea, iar de Crăciun au bombardat- o cu sms-uri optimiste.

Vedeta era supărată pe Ion Uţă că n-a vizitat-o la spital

Relaţia dintre Teo Trandafir şi tatăl ei a început să se uzeze anul trecut, când ea a zăcut luni bune pe patul de spital, după ce a fost diagnosticată cu pancreatită. Culmea, în acelaşi timp în care ea era la un pas de moarte, Ion Uţă începuse să povestească despre fiica lui tot felul de intimităţi pe la emisiunile TV. “M-a durut în sufletul meu şi în toate dimensiunile mele de copil că tata nu a venit la Viena, dar apărea mereu la televizor. Faptul că părintele meu mi-a făcut asta m-a durut”, spunea Teo care, drept pedeapsă, nu l-a invitat la nunta ei. “Nu am fost la nuntă, că nu m-a chemat nimeni. Dacă m-aş fi dus, cu siguranţă că m-ar fi dat afară. Mi-a spus că a pus punct cu mine şi că nu mai fac parte din familia ei”, a declarat Ion Uţă la începutul lunii iunie, după căsătoria fiicei lui. Cu toate acestea, doctorul nu i-a purtat ranchinuă celebrei sale fiice: “Fata mea a fost şi va rămâne pentru mine tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, cu sau fără aprobarea ei. Ea rămâne un Dumnezeu pentru mine, deşi s-a dovedit puţin făţarnică”, a mai spus Ion Uţă.

Părăsită după doar şase luni de mariaj

Vestea căsătoriei fiicei sale cu Constantin Iosef, bărbatul pe care Teo l-a cunoscut pe Facebook, nu a fost privită cu ochi buni de tatăl vedetei, Ion Uţă. Aşa cum prognozase şi el, povestea lor de amor s-a stins rapid, la doar şase luni de la cununie. După declaraţiile pe care le-au dat presei cei doi soţi, se înţelege că acela care a părăsit căminul conjugal este Constantin, iar cea care suferă este Teo.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/tatal-lui-teo-de-craciun-am-vorbit-in-sfarsit-cu-fata-mea-la-telefon-428781.html

Lasati un raspuns