Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vedetele ţin la superstiţii în noaptea de Revelion

Vedetele se tem să nu intre în noul an cu stângul, aşa că respectă, cu sfinţenie, cam toate obiceiurile: poartă chiloţi roşii, se sărută cu bărbatul iubit sub vâscul atârnat de lustră şi-şi îndeasă bani în buzunare. Mai multe nume sonore din showbiz li s-au confesat reporterilor ziarului Libertatea.

Fata de la «Vremea» va purta bikini roşii

Florentina Raiciu, vedeta rubricii “Vremea” din Libertatea, e ferm convinsă că dacă va petrece cu prietenii, va rămâne alături de ei şi anul care vine. Pe sub rochiţa sexy va purta o pereche de bikini roşii, ca să aibă noroc în dragoste în 2013.

Alexandra Ungureanu este pe scenă

Cântăreaţa Alexandra Ungureanu este ferm convinsă că, dacă în noaptea de 31 decembrie va fi pe scenă, activitatea ei profesională va avea mai mult de câştigat: “Vreau ca ora 0.00 să mă prindă pe scenă, ca să am multe concerte anul viitor”, ne-a mărturisit talentata artistă.

Miki ex-K-pital şi-a luat brăţară antideochi

Pentru că e frumuşică-foc şi se deoache, Miki (37 de ani) a fost sfătuită ca, în ultima zi a anului, să poarte ceva roşu. “Mi-am cumpărat o brăţară roşie, care să îmi aducă noroc la anul şi care să mă ferească de deochi”, ne-a spus Miki. De Revelion, solista va cânta la câteva petreceri private.

Victor Slav îşi îndeasă euro în buzunare

Victor Slav, prezentatorul rubricii “Vremea” de la PRO TV, speră ca anul care vine să îi aducă mai mulţi bani în cont, aşa că de Revelion el îşi va îndesa lei, chiar şi euro, în toate buzunarele.

Adriana Bahmuţeanu va avea dres de culoarea focului

Adriana Bahmuţeanu, vedeta Antenei 2, a avut o perioadă agitată, căci s-a despărţit de Silviu Prigoană. În speranţa unui an mai liniştit, ea va pur-ta ciorapi roşii de Revelion. Iar înainte de a pleca de acasă îşi va băga în gentuţă câţiva bănuţi.

Roxana Marinescu se sărută sub vâsc

Fotomodelul Roxana Marinescu are şi ea o superstiţie pe care o va respecta cu sfinţenie: se va pupa sub o crenguţă de vâsc, fix la miezul nopţii, cu iubitul ei. “Dacă mă pup la 12.00 noaptea sub vâsc, am noroc în dragoste. Anul trecut nu am respectat tradiţia, iar acum sunt în divorţ”, ne-a spus vedeta.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/vedetele-tin-la-superstitii-in-noaptea-de-revelion-428804.html

Lasati un raspuns