Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cătălin Botezatu este blindat de simboluri împotriva energiilor negative: De cine te temi, Bote?

Creatoarea de bijuterii Thea Haimovitz şi make-up artistul Mirela Vescan au fost invitate, joi, în emisiunea “Libertatea TV”, realizată în colaborare cu www.evenimentelive. ro şi prezentată de colega noastră Mirela Dinică. Şi dacă Mirela Vescan a vorbit despre machiajul potrivit pentru seara de Revelion, Thea ne-a povestit, în exclusivitate, despre misteriosul tatuaj de pe gamba lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu (46 de ani) are la activ cinci preinfarcturi şi nici la capitolul dragoste nu stă pe roze. Pentru a atrage asupra lui energiile pozitive, el şi-a făcut un tatuaj care, speră el, îl va apăra, pe viitor, de rele. “Am realizat desenul tatuajului pe care Cătălin Botezatu îl are pe picior în trei-patru luni. A durat mult, deoarece am pus acolo toate simbolurile kabbalah pentru protecţie. Cătălin m-a rugat să-i fac un desen pentru acest tatuaj, iar ceea ce are el pe picior reprezintă cele mai puternice simboluri pentru protecţie şi atragerea energiilor benefice asupra sa”, ne-a declarat Thea.

Mai are un medalion care-l fereşte de rău

Creatoarea a continuat: “A ales să-l pună pe picior, deoarece era singura zonă mai mare unde acest desen încăpea, iar vara, când va purta pantaloni scurţi, se va putea vedea. Am adunat în desen simboluri şi însemne kabbalah de protecţie, aşa cum m-a rugat”. De altfel, Cătălin se mai fereşte de energiile negative şi cu ajutorul unui medalion, pe care scrie “Connecting to the light”. Cât priveşte machiajul pentru seara de Revelion, celebra Mirela Vescan ne propune stilul anilor ’20: “Aveţi nevoie doar de un fard albastru electric, pentru pleoape, de un tuş, cu care să conturaţi ochii, şi de puţin sclipici”, ne-a vândut aceasta pontul.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/catalin-botezatu-blindat-simboluri-impotriva-energiilor-negative-428724.html

Lasati un raspuns