Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mesajul EMOȚIONANT de anul nou al PAPEI Benedict al XVI-lea: “Bunătatea va birui!”

Papa Benedict al XVI-leaPapa Benedict al XVI-lea a ținut să-i încurajeze pe oameni, spunând că, în ciuda tuturor nedreptăților cu care se confruntă societatea de astăzi, binele va învinge. Suveranul Pontif a sărbătorit, ieri, Ajunul Anului Nou printr-un serviciu religios susţinut luni la Basilica Sfântul Petru pentru a mulţumi pentru anul 2012, transmite Associated Press. Acesta le-a spus credincioșilor că știe cât este de greu ca ei să-și păstreze speranța în toiul atâtor vești rele, care “produc mai mult zgomot decât (veştile) bune”, dar i-a încurajat  să-şi facă timp să mediteze, să se roage şi să încerce să-şi vindece “inevitabilele răni” de zi cu zi. Benedict al XVI-lea a deplâns totodată “extinderea stilurilor de viaţă marcate de individualism şi relativism etic”, una dintre temele dragi Bisericii Catolice.

Papa şi-a încheiat omilia lansând un apel de susţinere ” a celor care vin din sărăcie sau sunt marginalizaţi, precum şi a familiilor în dificultate, îndeosebi a celor care trebuie să se ocupe de persoane bolnave sau invalide”.

Sursa: http://www.evz.ro/detalii/stiri/mesajul-emotionant-de-anul-nou-al-papei-benedict-al-xvi-lea-bunatatea-va-birui-1017709.html

Lasati un raspuns