Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

MESAJUL CARE NAŞTE SEMNE DE ÎNTREBARE! Ce a scris Dana, soţia lui Sergiu Nicolaescu, pe coroană

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus la Cercul Militar Naţional, unde sute de oameni care l-au admirat au mers să-şi ia la revedere, iar pe lângă aceştia, foarte multe vedete, personalităţi şi oameni politici.

Lângă sicriul lui Sergiu Nicolaescu se află foarte multe coroane, de la Jojo, Mihai Mălaimare, Ioan Cărmăzan, Petre Roman, Crin Antonescu, Senat, Sebastian Papaiani şi alţii, care au mers să-i aducă un ultim omagiu colegului, prietenului şi mentorului lor.

Dar, prima dintre coroane, care se află chiar în faţa sicriului în care e trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, pe 3 ianuarie, la vârsta de 82 de ani, este chiar a nevestei sale, Dana Ionică. Mesajul scris pe aceasta este chiar surprinzător şi te pune pe gânduri: “Ştii tu… Elf”, iar pe cea de-a doua panglică, Dana, numele soţiei sale. Să fi fost acesta, oare, numele de alint al Danei pentru soţul ei, Sergiu Nicolaescu?

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sergiu-nicolaescu-a-murit-sergiu-nicolaescu-inmormantare-sicriu-coroana-sotie-429253.html

Lasati un raspuns