Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

SERGIU NICOLAESCU A MURIT | DECIZIE ȘOCANTĂ a VĂDUVEI: SICRIUL maestrului, SIGILAT

Văduva lui Sergiu Nicolaescu, îndrăgitul regizor care a murit joi dimineață, la vârsta de 82 de ani, a luat o decizie care a bulversat opinia publică. Dana Ionică, în vârstă de 35 de ani, a hotărât ca sicriul în care se află trupul neînsuflețit al maestrului să fie sigilat.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Sergiu Nicolaescu a fost depus la Cercul Militar Național, unde va rămâne până sâmbătă, când maestrul urmează să fie incinerat. Aici coșciugul a fost adus cu capacul pus, aceasta fiind una dintre dorințele cineastului, după cum a precizat Dana Nicolaescu. Însă văduva maestrului a luat o decizie șocantă: a hotărât să sigileze sicriul, conform România TV.

Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineaţă, la Spitalul Elias, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe. Regizorul era internat aici din 26 decembrie 2012, iar cu câteva zile înainte să se stingă fusese operat de peritonită.

Regizorul s-a născut la Târgu Jiu, în data de 13 aprilie 1930. Regizorul s-a născut la Târgu Jiu, în data de 13 aprilie 1930. El a absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti ca inginer mecanic, iar după absolvire a început să lucreze la filmări combinate în cadrul Studioului cinematografic Alexandru Sahia. A avut zeci de filme la activ, printre care “Dacii”, “Mihai Viteazu”, “Nea Mărin miliardar” sau “Cu mâinile curate”.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/sergiu-nicolaescu-a-murit-dana-nicolaescu-decizie-socanta-sicriu-sigilat-429252-1.html

Lasati un raspuns