Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Clarvăzătorul mexican Antonio Vazquez face PREDICŢII SURPRINZĂTOARE pentru 2013

Antonio Vazquez, supranumit “Marele Vrăjitor”, a prezentat câteva idei interesante pentru 2013. Lucruri care, spune el, se vor întâmpla în anul care tocmai a început şi care nu sunt de ignorat.

Vazquez a dat-o în bară de atâtea ori, încât lumea a început să râdă de el. Însă mexicanul nu vrea să renunţe la predicţiile sale şi la începutul fiecărui an prezintă tot felul de idei.

Dacă ar fi să ne luăm după “Marele Vrăjitor”, în 2013 Mexicul va deveni un paradis al investitorilor. Ţara va scăpa de probleme şi va înflori din punct de vedere economic.

Pe de altă parte, Barack Obama va avea un an extrem de prost, dar nu la fel de trist precum cel al lui Hugo Chavez, care va muri până în aprilie.

O altă predicţie înfricoşătoare a lui Antonio Vazquez se referă la război. Un nou conflict armat va izbucni în Orientul Mijlociu.

După ce a prezis că Obama va pierde alegerile, Fidel Castro va muri în 2008 şi Germania va câştiga Cupa Mondială în 2006, “vrăjitorul” a devenit mai mult un măscărici. Totuşi, ca să facem haz de situaţie, Vazquez a spus că lumea nu se va sfârşi pe 21 decembrie 2012 şi asta s-a împlinit. Dacă e să ne luăm după această “predicţie”, majoritatea oamenilor de pe planetă ar fi clarvăzători.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/antonio-vazquez-predictii-2013-clarvazator-429416.html

Lasati un raspuns