Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“O să ardă în IAD!” Află ce au strigat fanii lui Sergiu Nicolaescu, deranjaţi că regizorul a fost incinerat

Zeci de oameni s-au adunat la Cercul Militar, sâmbătă dimineaţa, înainte ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu să fie ridicat şi dus la crematoriul Vitan Bârzeşti, unde regizorul a fost incinerat.

Mulţimea adunată la Cercul Militar dar şi cei care se aflau la crematoriul unde a fost incinerat Sergiu Nicolaescu, au strigat injurii şi cuvinte grele la adresa soţiei maestrului, Dana Ionică, dar şi a surorii acestuia.

“Ele tot în focul Iadului o să ardă. O să le ardă flacăra păgână!”, a strigat o femeie derajnată de faptul că Dana şi sora regizorului au decis să îl incinereze pe acesta.

“E o batjocură!”, a declarat altcineva.

O femeie, plângând în hohote, a spus că ea ştie de ce Sergiu Nicolaescu a fost incinderat şi nu înhumat: “Ca să nu o mai coste pe ea (n.r. – Dana) nişte bani, de asta!”, a exclamat femeia în faţa crematoriul.

Cei mai mulţi dintre oamenii intervievaţi de reporterii RTV au fost de părere că Dana Ionică sigur ascunde ceva, de asta a sigilat sicriul, de asta l-a incincerat pe Sergiu Nicolaescu, iar părerile referitoare la marele mister ascuns de văduva maestrului sunt împărţite şi pline de imaginaţie. Totuşi, cei mai mulţi cred că cele întâmplate au legătură cu averea maestrului.

 

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/sergiu-nicolaescu-incinerat-dana-huiduita-429365.html

Lasati un raspuns